Muğla Uzman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Uzman

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren BODRUM KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;   Öğrenci ve velilere yönelik Rehberlik hizmetleri sunmak, öğrencilerin okula uyumunu..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ’NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren BODRUM KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere;  Aranan Nitelikler Üniversitelerin Okul Öncesi Eğitim Bölümünde 4 y..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ’NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren BODRUM KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Kız Meslek Lisesi Çocuk gelişimi ve Erken Çocukluk Eğitimi..

İş TanımıMuğla Küçük Şeyler AnaokuluAranan Nitelikler-Adayın MEB Mevzuatına hakim olması -Adayın atama kriterlerini sağlaması -Liderlik, takım çalışmasına yatkın olması -Lisans düzeyinde Okul Öncesi Öğretmenliği yada Çoc..

İş TanımıMuğla Küçük Şeyler AnaokuluAranan Nitelikler-Tercihen Üniversitenin 4 senelik okul öncesi eğitim yada çocuk gelişimi ve eğitimi bölümlerinden mezun olmak -Alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak -3-6 yaş gruplarının gelişi..

İş TanımıMuğla Küçük Şeyler AnaokuluAranan Nitelikler-Psikoloji/Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olma -En az 2 yıl Tercihen Okul öncesi Kurumlarında çalışma tecrübesinin olması -0-6 yaş çocukların gelişim ..

Muğla / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıDünyanın 1 Numaralı Gayrimenkul Markası GAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Biz en iyiler ile çalışıyoruz... Çünkü siz en iyisini hakediyorsunuz... bizimle çalışın kendi işinizin patronu olun! Bodrum da gayrimen..

İş TanımıGAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, 1906 yılında San Francisco’da Colbert Coldwell ve Arthur Banker ortaklığında kuruldu. Geride kalan 109 yıllık tarihinde konut, lüks konut ve ticari gay..

Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan  Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde "Havuz Teknisyeni" olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz...