Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Bodrum COOKSHOP

Genel nitelikler: En az lise mezunu Cafe-Restaurant kasalarında tecrübeli İnsan İlişkileri kuvvetli Dış görünümüne önem veren ve diksiyonu düzgün Analitik düşünce yeteneği gelişmiş Takipçi ve dikkatli Takım çalışmasını seven Vardiyalı çalışma saatleri..

Muğla / Bodrum Blue Marin

Bodrum merkez de olan Limoon Cafe Kahvaltı için bayan garson alınacaktır...

Muğla / Bodrum Blue Marin

Bodrum merkez de bulunan Blue Marin Hotel için ön büro resepsiyonist BAYAN eleman alınacaktır...

BODRUM'DA FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE KAMYONETİYLE BERABER ÇALIŞACAK NAKLİYECİLER ARANIYOR...

Muğla / Marmaris Kadser Mühendislik Ve Enerji

Marmaris'de ARÇELİK YETKİLİ SERVİSİ olarak faaliyet gösteren şirketimizde istihdam edilmek üzere Tercihen Marmaris'de İkamet eden, MS OFFICE Programlarına Hakim, Sorumluluk Üstlenebilecek, Ekip Çalışmasına yatkın Prezentabl Personel alınacaktır...

Muğla / Bodrum Parıltım Catering

İstanbul ve Bodrum'da bulunan restaurant'larımızda görev yapacak, Asgari 5 yıl a la carte restaurant deneyimli Fransız ve İtalyan mutfaklarına hakim Hijye, kalite kuralları konusunda bilgili Müşteri ve insan ilişkileri gelişmiş Dış görünüşüne özen gösteren Değişke..

Muğla / Marmaris KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..

Muğla / Fethiye Pizza Pizza

HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ GÜLER YÜZLÜ DİSİPLİNLİ ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ A2 EHLİYETE SAHİP OLMASI..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Sezonluk Yaya Merch arayışındayız; 18-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir ç..