Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Bodrum Kemancı Apart & Restaurant

Ala cart restaurant aşcısı aranıyor. Mayıs - Ekim arası çalışacak. Maaş + ssk + konaklama + 3 öğün yemek...

Muğla / Marmaris Hight End Shot Bar

Marmaris barlar sokağında nezih ve mini barıma garsonluk yapabilecek bayan eleman arıyorum, günlük 100tl verilecektir..

Muğla / Datça Aylin Resturant Pansiyon

Restaurantımızda çalışacak temizlik elemanı aranmaktadır...

Muğla / Bodrum Yağmur Büfe

turgutreisteki 10 senelik fast food restaurantımıza bizimle beraber çalışacak mutfak elemanı ve servis elemanı arıyoruz..

Muğla / Milas WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Firmamızda satış pazarlama faaliyetlerini yürütmek üzere eleman alınacaktır. Pazarlama konusu: Yazılım ve Bilişim Ürünleri..

Firmamızda çalışacak Bilgisayar Uzmanı aranıyor. Temel olarak bilgisayar tamir ve onarım hizmetlerinde çalışacak. Aynı zamanda tercihen yazılım bilgisi olması önceliklidir...

Muğla / Bodrum Taş Design Dekorasyon

Yalıkavak yolu üzerindeki Mobilya ve Dekorasyon Mağazamıza Satış Temsilcisi aranmaktadır. Cep Telefonu: 0533 732 04 69..

Muğla / Bodrum COOKSHOP

Genel nitelikler: En az lise mezunu Cafe-Restaurant kasalarında tecrübeli İnsan İlişkileri kuvvetli Dış görünümüne önem veren ve diksiyonu düzgün Analitik düşünce yeteneği gelişmiş Takipçi ve dikkatli Takım çalışmasını seven Vardiyalı çalışma saatleri..