Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Milas WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Arçelik - Beko Yetkili Servisinde klima teknisyeni aranmaktadır. Şirketimizin her iki servisinde; Muğla/Marmaris ve Muğla/Datça servisinde öğlen, akşam yemeğimiz ve konaklama mevcut. Kendine özgüveni olan ve deneyimli Klima Teknisyenleri aranmaktadır...

Muğla / Merkez toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Muğla / Fethiye CARREFOURSA

Muğla Fethiye CarrefourSA marketlerimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak engelli takım arkadaşı arıyoruz. Aranan Nitelikler * Yasa gereği engelli kadrosuna uygun olan, * Yoğun iş temposunda çalışabilecek, * Takım çalışmasına ..

Bodrum yarımadasında hazır yemek servisi veren yemek fabrikamıza temizlik elemanı aranıyor.ilgilenenlerin cep telefonundan iletişime geçmeleri rica olunur. Sabah,öğle,akşam yemek + SSK + MAAŞ...

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Muğla / Bodrum Harman Tasarım

Atölyede çalıştırılmak üzere mermer montaj ustaları aranmaktadır..

Muğla / Bodrum Harman Tasarım

Mermer atölyemizde yetiştirilmek üzere vasıfsız elemanlara ihtiyaç vardır...