Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Marmaris Egevera Restaurant

İŞLETMENİN KAPISINDA DURACAK MÜŞTERİLERE SAYGI İLE GÜLER YÜZÜ EKSİK ETMEYECEK DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR. MÜMKÜNSE MARMARİS'TE İKAMET EDEN TERCİHİMİZDİR...

Muğla / Marmaris EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7500 personeli olan şirketimiz bünyesinde; MUĞLA - MARMARİSTE BULUNAN 5 YILDIZLI OTEL PROJESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE , - 5188 SAYILI..

Muğla / Bodrum Ro Group Güvenlik

BODRUM OTEL PROJELERİMİZDE ÇALIŞACAK ÖGG KİMLİKLİ BAY BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR...

Muğla / Bodrum Mavi Yeşil Pansiyon

Şirketimize acil fastfood tarzı hafif yemekler yapacak aşçı yardımcısı aranıyor. Kalacak Yer + Ssk + Maaş Yoğun bir çalışma temposu olmadığından yüksek ücret beklentisinde bulunmayınız...

Muğla / Bodrum Aybüke K***

GENEL EV TEMİZLİĞİ YAPABİLECEK AYNI ZAMANDA 1 YAŞINDAKİ BEBEĞİME BAKACAK, ÖZELLİKLE HAFTADA 2 YA DA 3 GECE YATILI KALABİLECEK, YARDIMCI BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR. YABANCI ÇALIŞAN OLABİLİR. KESİNLİKLE SİGARA KULLANAN ADAYLARIN BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR. TİTİZ, DÜZENLİ VE PROGRAMLI OLMASI T..

Muğla / Fethiye HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin Fethiye'de ikamet eden Sezonda Belirli bir rut dahilinde Zin..

Muğla / Datça Villa Aşina

Datça' da 17 odalı butik otel için kat hizmetlerinde çalışacak takım arkadaşları arıyoruz...

Arazi ve çatı uygulamalı fotovoltaik güneş enerjisi santrallerinin kurulumunda görev almak üzere; - Meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun, - MS Office programları ve Autocad'e hakim, - B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen, - Seyahat..

Muğla / Marmaris Pusula

Bayan mutfak yardımcısı aranmaktadır...