Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Bodrum CARREFOURSA

Muğla - Bodrum/Milas'ta bulunan CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda Kariaport, Milas Merkez, Milas Güllük CarrefourSA Mağazalarında tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle ..

Muğla / Fethiye Özok Gıda Tic San. A. Ş

FETHİYEDEKİ İŞ YERİMİZE ŞOFÖR VE ŞOFÖR YARDIMCILARI ARANMAKTADIR ARANAN NİTELİKLER: *SRC 2 / 4 ve pisikoteknik belgeleri olan *25- 40 yaş arası *Esnek çalışma saatlerinde Çalışabilecek * Fethiye ve çevresini bilen * Askerliğini yapmış Er..

Muğla / Bodrum Mavi Yeşil Pansiyon

Şirketimize acil aşçı / aşçı yardımcısı aranıyor. Kalacak Yer + Ssk + Maaş..

Muğla / Bodrum İstikbal

sevkiyat ve montaj personeli aranmaktadır...

Muğla / Bodrum ARF GROUP

ACİL ÇARŞAMBA - PERŞEMBE 08.00 - 18.00 ÇALIŞACAK BAY PERSONEL 120 TL YEVMİYE , YEMEK , SİGORTA..

Muğla / Marmaris Egevera Restaurant

Restorantımızda çalışmak üzere; komi alınacaktır...

-Yalıkavak Turkuazköy evlerindeki yazlık konutta 2 kişilik ailenin yanında, -Mayıs-Eylül aylarında çalışacak dönemsel, -Temizlik-Ütü-Yemek ve ev idaresinden sorumlu olacak 20-45 yaşları arasında bayan eleman alınacaktır. -Bayan -Tercihen sigara içmeyen, -Güler yü..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider Gıda firması için Bodrum-Güllük-Mumcular-Torbalı rutunu gerçekleştirecek Araçlı Saha Temsilcisi (Mobil Merch) arayışındayız; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikli..

Muğla / Bodrum Bodrum Ala Carte Restaurant

Restaurantımızın mutfağında fırıncı (pideci) konumunda çalışma arkadaşı aranmaktadır...

Muğla / Bodrum Kemancı Apart & Restaurant

Mayıs - Ekim arası çalışacak garson ( beach boy ) aranıyor. 3 ayrı vardiya şeklinde çalışılacaktır. Kalacak yer + maaş + sigorta + 3 öğün yemek verilecektir...