Ordu İş İlanları

Şehir: Ordu
Ordu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda görevlendirilmek üzere,  Çiftçilerin tarlalarını gps aleti ile nokta alarak sınırlarını belirleyecek, Çiftçi ile görüşmeden önce çiftçiyle tarlası ve ürünü hakkında..

Ordu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamız sponsorluğunda yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olan, 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak Eğitmen arıyoruz.  Sosyal bilimler eğitimi almış ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik projesi olan 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak; sürdürülebilirliği odak noktası alarak çalışabi..

İş Tanımı  Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haftaiçi ve Haftasonu 11:00 - 2..

İş TanımıSizlere diğerlerinden sıyrılıp fark yaratabileceğiniz, kendinizi sürekli geliştirerek, aynı zamanda kaliteli ve eğlenceli bir ortamda iş imkanı fırsatı sunuyoruz. Sürekli gelişen ve büyüyen öncü firmalarından birisi olan ATOS Bilişim Müşteri Hizmetleri San. ve Tic. A..

Ordu / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıÜNYE MEYDAN DA  AÇILACAK OLAN; 15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Ünye  mağazamızın yöneticiliğini yapacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler*Yazılım..

Ordu / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıÜNYE MEYDAN DA YENİ AÇILACAK OLAN ÜNYE ŞUBEMİZDE; 15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Ünye mağazamızın yönetici yardımcılığını yapacak çalışma arkadaşları aramaktadır.Aranan Nitelikl..

Ordu / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıÜNYE MEYDAN DA YENİ AÇILACAK OLAN ÜNYE ŞUBEMİZE; 15 yılı aşkındır Tekstil Sektöründe Zincir Mağazacılık yapan Md Fulla, Ünye mağazamızda çalışacak depo görevlisi olarak çalışma arkadaşları aranmaktadır.  Aranan Nitelikler..

Ordu / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıÜNYE MEYDAN DA YENİ AÇILACAK OLAN ÜNYE ŞUBEMİZDE;  15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Ünye mağazamızda Satış Elemanlığı yapacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler..

Ordu / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıÜNYE MEYDAN DA YENİ AÇILACAK OLAN ÜNYE ŞUBEMİZE; 15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Ünye mağazamızda IBM pos kasa kullanabilen çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler..