Ordu İş İlanları

Şehir: Ordu
Ordu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOrdu ili Fatsa ve Ünye ilçesinde faaliyete geçecek olan Özel öğretim kursu ve Etüt merkezi için Deneyimli branş öğretmenleri ile dershane konusunda deneyimli rehber öğretmen alınacaktır.  Aranan NiteliklerÜnye ve Fatsa'..

İş TanımıOrdu ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda..

İş TanımıKültür Yayıncılık (Karadeniz Bölgesi) 1979'dan günümüze eğitim sektöründe Türkiye'nin önde gelen lider firmalarından Kültür Yayıncılık Satış ve Pazarlama biriminde görevlendirilmek üzere İstanbul Avrupa Yakası-Trakya ..

İş TanımıBizimle Çalışın Kendi İşinizin Patronu Olun!   Girişimci adaylarını, Dünyanın Ciroda İlk Sırada Olan Gayrimenkul Danışmanlık Markası Coldwell Banker’ın Ordu Ofisinde kendi işinizin sahibi olmaya davet ediyoruz. ·         Özgür, Şı..

İş TanımıCOLDWELL BANKER 108 yıldır Dünyanın En büyük Gayrimenkul Firması 6 Kıtada, 51 ülkede, 3000 ofisinde, 100.000’den fazla Gayrimenkul Danışmanı ile, Yıllık 6 Milyar Dolar hizmet bedeli ile, Yıılık 250 Milyar Dolar sa..

Ordu / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıOrdu/Fatsa'da bulunan kurumsal firmamıza tercihan deneyimli çalışma arkadaşları alınacaktır. Aranan NiteliklerDershane/kurs konusunda deneyimli veya deneyimsiz Kendisine güvenen, YGS ve LYS konularına hakim Uzun süre ça..

Ordu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKişiye Özgü Akademik Kur Sistemi yaklaşımıyla,okul öncesi eğitimden üniversiteye başarılı bir gelecek sunan Uğur Oklullarının büyüyen kadrosunda ÜNYE-FATSA Kampüsümüz için İngilzce Öğretmeni aramaktayız.Aranan..

Ordu / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıFATSA'DA ÖZEL ÖĞRETİM KURSU OLARAK FAALİYETİNE DEVAM EDEN KURUMUMUZDA MAT1 ve MAT2  KONUSUNDA DENEYİMLİ ÖĞRETMEN ALINACAKTIRAranan NiteliklerMAT1 ve MAT2 KONULARINDA DENEYİMLİ, DERSHANE TECRÜBESİ OLAN, KENDİNE GÜVENEN, ..

Ordu / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıORDU/FATSA'DA ÖZEL ÖĞRETİM KURSU OLARAK DEVAM EDEN KURUMUMUZDA GÖREV ALABİLECEK DERSHANE DENEYİMLİ FATSA'DA İKAMET VEYA ULAŞIM SORUNU BULUNMAYAN ÖĞRETMEN ALINACAKTIR.Aranan NiteliklerORDU/FATSA DIŞINDA BULUNANLAR İÇİN BARINMA V..

Ordu / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı 'doğa'ydı. Bugün 100'den fazla kampüsümüzde 10.000'i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR" felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşı..