Ordu İş İlanları

Şehir: Ordu

İş TanımıOrdu-Fatsa'daki birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,    Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, ..

İş TanımıOrdu-Fatsa'daki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, karg..

Ordu / Merkez Samcity Rent A Car

Ordu havalimanından uçak saatlerinde araç teslim edecek teslim alacak araç bakımlarıyla ilgilenecek arkadaslar aranmaktadır gerekirse şehir dışından da araç teslim almalar ve teslim etmeler olabilir. Askerliğini yapmış ve iyi derecede araç sürebilme nitelikleri aranmaktadır . Gerekli iş tanımı detay..

Ordu / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Bilişim sektöründe uluslararası standartlarda hizmet veren müşteri firmamızda görevlendirilmek üzere Saha Teknisyeni arıyoruz.   POS cihazlarının teknik bakım ve onarım desteğini vermek,  ..

Ordu / Gülyalı Kahve Vadisi

Ordu giresun havalimanlnda açllacak subemize vardiyalı çallşa bilecek personel alınacaktır...

İş TanımıŞirket Tanımı:   Dünya markalarının Türkiye Distribütölüğünü yapmakta olan Şirketimizde görevlendirlilmek üzere ‘Merchandising Elemanı’ arıyoruz.   Kısa İş Tanımı: ..

Ordu / İkizce Ayti İnşaat

ORDU İKİZCE İLÇESİ DEVECİK BAĞLANTI YOLU YAPILMASI İŞİMİZLE İLGİLİ OLARAK ÇALIŞACAK HARİTA MÜHENDİSİ VE HARİTA TEKNİKERİ ARAMAKTAYIZ..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..