Ordu İş İlanları

Şehir: Ordu

İş TanımıMNG Kargo’nun Amasya, Artvin, Giresun, Ordu, Rize, Samsun, Tokat, Trabzon, Sinop illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, ..

Ordu / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Hızlı Tüketim ürünlerinin satış ve pazarlanmasında faaliyet gösteren şirketi Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş, Ordu Fatsa Mağazasında görevlendirilmek üzere Mağaza Elemanı aranmaktadır...

İş Tanımı Siparişten sevkiyata kadar ki tüm süreçlerin yönetimi Montaj ekibinin sevk ve idaresi Mağaza iç dizaynı Müşterilerin karşılanması, fiyat tekliflerinin verilmesi ve takibi Satış raporlarının oluşturulması ..

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde çay ve temizlik işlerinde görevlendirilmek üzereAranan Nitelikler En az İlköğretim mezunu Kişisel bakımına ve görünümüne özen gösteren İşinde titiz, pratik ve hijyen konusuna hassas ..

İş TanımıOrdu'da bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, Aranan ..

Ordu / Tümü GRATİS

İş Tanımıİlgili illerde mevcut ve  yeni açılacak olan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın g..

Ordu / Tümü GRATİS

İş Tanımıİş Açıklaması  İlgili illerde mevcut  ve yeni açılacak olan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artır..

Ordu / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..

Ordu / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

Ordu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİthal Kömür sektöründe faaliyet gösteren firmamıza "Satış-Pazarlama Sorumlusu" takım arkadaşı aramaktayız. Firma ürünleri ile ilgili her türlü pazarlama faaliyetini belirlenen hedef ve stratejiler doğrultusunda gerçekleştirmek, ..