Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Tümü SİNTAŞ PLASTİK

İş Tanımı* Hammadde girişlerinde gerekli kontrolleri yapmak ve amirini bilgilendirmek. * Sevk edilecek ürün kontrollerini yapmak * Üretimden gelen kalite kontrol verilerinin düzenli şekilde girilmesini sağlamak * Kalite Sorumlusu'nun talimatları doğrul..

Sakarya / Tümü SİNTAŞ PLASTİK

İş TanımıSarıcalar Mahallesi 31. Cadde No:2/A Erenler / SAKARYA adresinde kurulu firmamıza çeşitli meslek gruplarından takım arkadaşları aranmaktadır.Aranan NiteliklerMeslek Lisesi Mezunu Meslek Yüksek okulu Mezunu Lisans Mezunu..

Aranan NiteliklerSakarya Sarıcalar Mah. 31. Cad. No:2/A adresinde kurulu firmamızda görev alacak, pprc ve pvc test ekipmanlarını kullanabilen, tercihen boru imalatı sektöründe çalışmış, Sakarya'da ikamet eden, erkek adaylaın askerliğini tamamlamış, ekip alışmasına uyumlu, ile..

İş TanımıSarıcalar Mah. 31. Cad. No:2/A Erenler/SAKARYAAranan Nitelikler*Elektrik, Elektronik, Bilgisayar meslek yüksek okulu ya da lise bölümlerinden mezun, *IT sektöründe ya da benzer alanlarda 3 yıl deneyimli, *Bilgisayar Don..

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ” Sakarya - Hendek ” lokasyonlarında görevlendirilmek üzere; * Forklift ve Reach Truck kullanımı konusunda tecrübeli, * Forklift ehliyeti olan, * Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Akyazı veya Hendek' te ikamet e..

İZMİT/SARIMEŞE BÖLGELESİNDEKİ FABRİKA PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP *ASKERLİKLE İLİŞİĞİ OLMAYAN *BAY PERSONEL *8 SAAT+YEMEK+SERVİS OLANAKLARI(DERİNCE-KARAMÜRSEL-SAKARYA) Murat Bey 0539 787 01 34 Ahmet Bey 0535..

Sakarya / Arifiye Arifiye Çiçekçilik

Firmamızda görevlendirilmek üzere: -Üniversitelerin Peyzaj Teknikerliği veya Ziraat Teknikerliği bölümlerinden mezun -B Sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen -Takım çalışmasına yatkın -Askerlik hizmetini tamamlamış Satış ve Pazarlama konu..

Sakarya / Arifiye Arifiye Çiçekçilik

Firmamızda görevlendirilmek üzere: -Üniversitelerin Ziraat Fakülteleri nden mezun. -B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen -Askerlik hizmetini tamamlamış -Sorumluluk alabilen -Takım çalışmasına yatkın Bitki üretim alanında kendini..

Sakarya / Adapazarı Sgm Motosiklet

Şehirler arası yedek parca dağıtım ve pazarlama alanında faaliyet gösteren firmamızda 25-35 yaş arası daha önce bu alanda görev almış aday arayışımız vardır. BAŞVURULAR İLANDA YER ALAN TELEFON NUMARASI ÜZERİNDEN ALINACAKTIR...

Sakarya / Hendek Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı, düny..