Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıBemar Kariyer Okulu Sakarya Şubesi'nde yemek ve temizlik işinde görev alacak bayan temizlik personeli alınacaktır.Aranan Nitelikler- Sistemli bir şekilde temizlik yapacak, - Ofis içi servis hizmetlerini nizami şekilde yürütebilec..

İş TanımıEsbir Gıda ve İhtiyaç Mad. Paz. ve Tic. Ltd. Şti. (ESSEN MARKET) büyüyen ve gelişen organizasyonunda aşağıdaki niteliklere uygun Lojistik ve Dağıtım Merkezimizde görevlendirilmek üzere Depo elemanları ve forklift operatörü arıyoruz. - Malzeme teslim alabilece..

İş Tanımı        Kuzuluk'ta inşa ettiğimiz ve yakın zamanda faaliyete geçmesi planlanan Tekstil fabrikamızın Bakım-Onarım bölümünde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklerde Elektrik Bakım Personeli alınacaktır.      Aranan Nitelikler..

İş TanımıÜrünlerinin %75'ini 6 kıtada 100'ün üzerinde ülkeye ihraç eden KETS, 65.000 m2'lik kapalı alana sahip entegre tesislerinde bugün, 1000'in üzerinde çalışanı ile döşemelik, perdelik kumaş, hafif halı ve seccade üretimi yaparken tüm dünyaya konfor taşıyor olmanın mutlul..

İş TanımıSakarya Kuzuluk mevkinde inşa halinde olan fabrikamız, kısa bir süre sonra faaliyete geçecektir. Fabrikamız bünyesinde çalıştırmak üzere Buhar Kazanı Operatörüne ihtiyaç bulunmaktadır.  Aranan Nitelikler25-40 yaş arası, ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Sakarya / Tümü NORM AMBALAJ

İş TanımıAdapazarı/Sakarya'da faaliyet göstermekte olan fabrikamıza Baskı Ustası alınacaktır.Aranan NiteliklerEn az 3 yıl ustalık tecrübesi olan personele ihtiyacımız var...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz yapı malzemeleri sektöründe üretim yapan müşterimiz bünyesinde görev alacak Fabrika Müdürü arıyoruz.  İş tanımı: Ürünlerin istenilen özellik ve standartlarda üretilmesinin sağlanması, Üretim Planlama,..

Sakarya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..