Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman

İş Tanımı Market raflarının sınıflandırılmasını yapmak Sınıflandırılması yapılan raflardan ürünleri uygun olarak yerleştirmek Son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri ön kısımlara yerleştirmek Son kullanma tarihi gelen ürünlerin üzerindeki tal..

İş TanımıEsbir Gıda ve İhtiyaç Mad. Paz. ve Tic. Ltd. Şti. (ESSEN MARKET) büyüyen ve gelişen organizasyonunda aşağıdaki niteliklere uygun şubelerimizde görevlendirilmek üzere Kasiyer alınacaktır.  Müşteriyi gülümseyerek karşılamak• Müşteriye "hoş geldiniz&r..

İş TanımıEsbir Gıda ve İhtiyaç Mad. Paz. ve Tic. Ltd. Şti. (ESSEN MARKET) büyüyen ve gelişen organizasyonunda aşağıdaki niteliklere uygun şubelerimizde görevlendirilmek üzere Kasiyer ve Reyoncular alınacaktır.  Müşteriyi gülümseyerek karşılamak• Müşteriye "..

Sakarya / Tümü AÇAN RULMAN

İş TanımıHırdavat ve nalburiye ürünleri satış mağazamızda  depolarımızın düzeninin sağlanması  ve ürünlerin reyonlara yerleştirilmesi süreçlerinde aktif rol alabilecek Depo giriş-çıkış kontrolü,stok takibi yapabilecek takım arkadaşı aramaktayız…..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için, Sakarya Agora D&R mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısına ..

Sakarya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekleştirecek..

İş Tanımı Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haftaiçi ve Haftasonu 11:00 - 20..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren SAKARYA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'NDA görevlendirilmek üzere,Aranan NiteliklerÜniversitelerin Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Rehb..

İş TanımıSakarya Küçük Şeyler Anaokulu'nda görev almak üzere Bayan Mutfak Personeli aranmaktadır. Adayların Serdivan ve çevresinde ikamet etmesi önemlidir. Adaylar 0264 211 33 62 - 63 no'lu telefonla başvuru yapabilirler.  Aranan Niteli..

İş TanımıTürkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, 31 Ekim 2007 tarihinde kurulmuştur. Türkiye'nin en güçlü gruplarından Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. ile üç yüz yılı aşan köklü bir geçmişe sahip İngiliz sigorta d..