Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıMarket Group olarak 12 yıldır doğrudan pazarlama alanında lider firma olarak 1 milyon kişiye istahdam sağlamış sektöründe öncü bir firmayız. Sektöründe lider bir çok firma ürününün tanıtım ve reklamını yapan Market Group satış oranlar..

İş TanımıAmerikan Kültür  Dil Okulları SAKARYA Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümlerin..

İş Tanımı2000 yılında doğalgazla ısıtma konusunda faaliyetlerine başlayan Üçay Mühendislik firması, önemli lokasyonlara yatırım yaparak Türkiye genelinde birçok bölgede satış ve taahhüt hizmet vermektedir. 2007 yılında elektro-mekanik sistem taahhütleri noktasında da ..

İş Tanımıİstanbul Anadolu yakasında ve Sakarya, Kocaeli, Gebze, Gölcük, Yalova, da bulunan mağazalarmızda görevlendirilmek üzere "Satış Danışmanı" ekip arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler •Giyimine ve dış görünüşüne özen gösteren,..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Sakarya Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerSakarya veya çevre ilçelerde ikamet eden,25..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Sakarya Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya ..

İş TanımıMağazalarımız için MANAV elemanları aramaktayızAranan NiteliklerTECRUBE:2-5 YIL ARASI CİNSİYET:ERKEK EĞİTİM:LİSE İKAMET:SAKARYA DA ÖZELLİKLE MİTHATPAŞA/DONATIM/ALTINOVA CİVARI VE DİĞER..

İş Tanımı Fatura, irsaliye, hesap mutabakatı, stok, çek, senet işlemlerinin yapılması, Günlük, haftalık, aylık ödeme ve tahsilât, nakit akış raporlarının hazırlanması, Ödeme ve tahsilât raporlarının hazırlanması, Günlük Muhasebe..