Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Bursa da yeni açılacak olan ADAPAZARI AGORA AVM FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMA..

İş Tanımı  Sakarya/Adapazarı mağazamızda "Satış Danışmanı" pozisyonunda görev alacak ;Aranan Nitelikler En az lise yada meslekyüksekokul mezunu,   Perakende sektöründe kariyer hedefl..

İş Tanımı           Prefabrike çelik yapı elemanları projelendirme, imalat ve ihracatını yapıyoruz. Sakarya / Söğütlü       III. O.S.B.’ deki fabrikamız için Yüksek Mühendis / Mühendis  arıyoruz.Aranan Nitelikler  - Bu kon..

Sakarya / Tümü NORM AMBALAJ

İş TanımıAmbalaj Sektöründe önde gelen kuruluşlardan olan Norm Ambalaj sakarya lokasyonunda görev alacak baskı bölümünde çalışacak Aranan NiteliklerAskerliğini tamamlamış , en az 5 yıl deneyimli , 23-35 yaş arası , lise menuzu bay personel..

Sakarya / Tümü NORM AMBALAJ

İş TanımıAdapazarı/Sakarya'da faaliyet göstermekte olan fabrikamıza Kesim Operatörü alınacaktır.Aranan NiteliklerBobst 1575 kesim operatöründen anlayan Fiziki olarak çalışmaya uygun İşinde en az 5 yıl tecrübeli İşi sahip..

Sakarya / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Sakarya Agora Mağazamızda çalışacak "Satış Danışmanı" çalışma arkadaşları aramaktadır.  Müşteri Memnuniyetini Sağlamak,  Mağa..

Sakarya / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak; Sakarya Agora Alışveriş Merkezinde yer alan mağazamız'da çalışacak "Kasiyer" çalışma arkadaşları aramaktadır. ? Müşteri Memnuniyeti..

Aranan Nitelikler- En az lise veya Meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik yada diğer teknik bölümlerinden mezun, - Tercihen güç elektroniği konusunda bilgi sahibi, - Esnek çalışma saatlerine uyumlu, - Etkin iletişim becerisi olan, takım çalışması..

Sakarya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYiyecek sektöründe restoran olarak hizmet veren firmamızın, Kocaeli ve Sakarya illerinde yeni açılacak olan şubelerinde görevlendirilmek üzere mutfak ve servis personelleri aranmaktadır.Aranan NiteliklerTecrübeli veya hızlı öğrenmeye u..

Sakarya / Tümü Dydo Drinco Turkey

İş TanımıSakarya, Hendek'te faaliyet gösteren üretim tesislerinde görevlendirilmek üzere Laborant aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır. * Laboratuvar ortamında gerekli olan analizlerin..