Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye’nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding'in Hendek'de yeralan Oba Çay Markalı Enfesler Gıda fabrikasında görevlendirilmek üzere Makina Operatörü aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken öze..

Sakarya / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Sakarya'da faaliyet göstermekte olan Nissin Yıldız Gıda San. ve Tic. A.Ş.’ de görevlendirilmek üzere Mekanik Bakım Operatörü aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların..

İş Tanımı Satışı gerçekleştirilmiş elektronik güvenlik sistemlerine ilişkin montaj işlemlerini Montaj Ekip Şefi ile birlikte gerçekleştirmek üzere Teknik Kadromuzda görev alacak "Montaj Teknisyeni" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelik..

İş Tanımı*Depoya mal giriş ve çıkış işlemleri,*Müşteri siparişlerinin depodan hazırlanması*Depo sayım ve mal stok takiplerinin yapılması, *Yapılan işin bilgisayar ve evrak üzerinde takibin sağlanması,  Aranan Nitelikler..

İş TanımıAdapazarı'nda bulunan DOĞTAŞ mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Aranan Nit..

İş Tanımı   Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışınd..

İş TanımıGüvenlik sektöründe Dünyanın en büyük şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın, Adapazarından bulunan Dünyaca ünlü Otomobil fabrikasında görevlendirilmek üzere SİLAHLI güvenlik personelleri aranmaktadır.Aranan Nitelikler Lise ..

Sakarya / Tümü KAVRAM ETÜT MERKEZİ

İş TanımıSakarya-Geyve Kavram Etüt  Merkezi’nde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen branşlarda alanında tecrübeli öğretmenler alınacaktır.  Branşlar:  Matematik Fen Bilgisi  Türkçe  Sosyal Bilgiler İngili..

Sakarya / Tümü EUBSA TURKEY

İş TanımıEUBSATURKEY SAKARYADA BULUNAN AVM PROJESİ İÇİN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYOR!!!Aranan NiteliklerEUBSATURKEY AVM PROJESİ İÇİN *VARDİYELİ SİSTEMDE ÇALIŞABİLECEK *BENZER POZİSYONDA GÖREV ALMIŞ *EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..