Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Tümü AÇAN RULMAN

İş TanımıFirmamız Sanayi kuruluşlarına tedarikçi firma olarak kurumsal Çözümler üretmekte, ve piyasada kalitesini kanıtlamış ürünlerin bölge temsilciliklerini yapmaktadır. Firmamız Türkiyede Sektöründe ilk iso 9001 Kalite belgesine sahip, sektöründe ilk 7/24 açık hatl..

Sakarya / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı  Okur Okulları, akademik çalışma ve projelerle kişiye ve topluma yarar sağlayacak ürünler bulacak, keşfedecek yeni kuşaklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Okulumuz, hoşgörü, paylaşımcı, toplumu ve aile yapısını tanıyan, eğitim ve öğretimin erdemine inanan bir..

İş Tanımı-          18-35 yaş arası -          Bay -          Vardiyalı çalışabilecek -          Esnek çalışma saatlerine uyan, -          Camili , Karaman, Korucuk ve Adapazarı merkezde ikamet eden,  Aranan Nitelikler..

İş TanımıSakarya ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere, Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, kargo ayrıştı..

Sakarya / Erenler Bağışoğlu Gıda A. Ş.

BAĞIŞOĞLU GIDA TİC VE SAN AŞ olarak 1974 yılından bu yana meşrubat ve Gıda sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere MUHASEBE PERSONELİ aramaktayız - Adapazarı'nda ikamet eden - Erkeklerde askerliğini tamamlamış olaması gereklidir - En a..

Sakarya / Erenler Ertürk Otomotiv

ŞİRKETİMİZ MUHASEBE DEPARTMANINDA ÇALIŞMAK ÜZERE MS OFFICE PROGRAMLARINI İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLEN FATURA / CARİ HESAP İŞLEYİŞİNİ / CARİ HESAP MUTABAKATLARINI VE BA/BS TAKİPLERİNİ YAPABİLEN / POS CİHAZLARINI KULLANABİLEN / ARŞİVLEME VE DOSYALAMAYA HAKİM / EVRAK KAYIT VE TAKİPLERİ..

Sakarya / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından YILDIZ HOLDİNG grup şirketleri arasında yer alan ve OBA Çay, Deren Çay, markalı çay üretimi gerçekleştiren ENFESLER GIDA Hendek Fabrika lokasyonunda  görevlendirilmek üzere Makine Operatörü ..

Sakarya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerEn az Ticaret Lisesi mezunu, Tercihen Ön muhasebe konusunda 2-3 yıl deneyimli, Logo ve Ofis programlarını aktif kullanabilen, Adapazarı'nda ikamet eden, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Erkek adaylar için ask..

Sakarya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerEn az Lise mezunu, Tercihen lojistik bilgisine sahip, Ofis programlarını ve bilgisayar kullanmasını iyi derecede bilen, Adapazarı'nda ikamet eden, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Erkek adaylar için askerlik ..

İş Tanımı Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak.  Şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden hasarsız bir şekilde çıkışını sağlamak. Şube içi işleyişe destek vermek...