Sakarya İş İlanları

Şehir: Sakarya
Sakarya / Adapazarı Demsan Turkcell

Turkcell İletişim Merkezİ Mağazalarımızda Görevlendirilmek Üzere; . Perakende satışta, tercihen Mobil Telekomünikasyon sektöründe deneyimli, . Gelişen teknolojlere özellikle Mobil Telekomünikasyon sektörüne ilgi duyan, . Aktif, gelişime açık, satış becerile..

Sakarya / Adapazarı Pamaukkale İzmit Şubesi

PAMUKKALE SEYAHAT BÜNYESİNDE İZMİT VE SAKARYA BÖLGESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 18-35 YAŞ ARASI ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERİMİZDE ÇALIŞABİLİCEK DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN DİKSOYUNU DÜZGÜN BAY TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR..

Sakarya / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin, Sakarya'da bulunan HD İskender restoranında görevlendirilmek üzere Garson arayışımız bulunmaktadır. • Tercihen Lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, • Dış görünüş..

kocaeli gebze dilovası sakarya FABRİKA projelerimizde 2 + 2 + 2 ve 8 saat lik Vardiya çalışma sistemine göre görevlendirilmek üzere aşağıdaki özellikleri taşıyan Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kartı s..

Sakarya / Serdivan Altınköşe

A2 ehliyetli ve deneyimli arkadaşlarla işletmemize değer katmak istiyoruz...

Sakarya / Adapazarı Vetraco Group İletişim

Satış Temsilcisi: Deneyimli Uzman Kadrosu İle Hızla Büyümekte Olan Çağrı Merkezimizin BOSTANCI / ESKİŞEHİR / İZMİT / YALOVA / BURSA / ADAPAZARI ve ANKARA şubelerimiz için; Yüksek Gelir ve Kariyer Hedefleyen Deneyimli Veya Yetiştirilmek Üzere Almanca Bilen Takım Arkadaşları Arıyoruz...

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun “Sakarya/Hendek” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; Tercihen en az lise mezunu, En az 2 yıl depo iş deneyimine sahip, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Gerektiğinde ..

Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamaktan, Müşterilerin taleplerine istinaden et ürünlerin..

En az lise mezunu Ekip çalışmasına uyumlu Yoğun tempoda esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen Detaylara önem veren, dikkatli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek ve sorumluluk bilinci gelişmiş Şirket kültürün..

Tercihen lise mezunu Perakende mağazacılık sektöründe tecrübeli / tecrübesiz Kariyerini mağazacılıkta hedefleyen, Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş, Değişime açık, gelişimi hedefleyen, iletişim becerileri gelişmiş, Ekip çalışmalarında başarılı, Pozitif, güle..