Sakarya İş İlanları

Şehir: Sakarya
Sakarya / Akyazı TURKAŞ

Firmamızın Sakarya/Akyazı ,Sakarya/ Erenler , bulunan projesin de görevlendirilmek üzere; - Toplu Yemek sektöründe deneyimli, - Dikkatli, titiz - Sakarya ,Akyazı ve Erenler merkezde ikamet eden adaylar değerlendirilecek AŞÇI olarak çalışacak personel istihdam edilec..

Sakarya / Akyazı TURKAŞ

Firmamızın Sakarya/Akyazı ,Sakarya/ Erenler , bulunan projesin de görevlendirilmek üzere; - Toplu Yemek sektöründe deneyimli, - Dikkatli, titiz - Sakarya ,Akyazı ve Erenler merkezde ikamet eden adaylar değerlendirilecek AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI, Servis elemanı mut..

Sakarya / Serdivan Katıkcıbey Döner

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN GARSONLAR ALINACAKTIR...

Firmamızda görevlendirilmek üzere, Corel draw, Photoshop, proğramını kullanabilen, Sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın, çözüm odaklı, Sürekli gelişim ve öğrenmeye açık, yenilikçi yaklaşım gösterebilen, takım arkadaşları arıyoruz...

5118 Sayılı Özel Güvenlik Yasasına uygun olarak güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ile görevlendirilecek; • Ortaokul veya lise mezunu, • Hendek OSB Bölgesine ulaşımı kolay olan, • 5188 sayılı kanuna uygun olarak Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip, • Diksiyonu düzgün,..

Sakarya / Kaynarca Fishmekan

Her türlü akvaryum canlıları ithalatı yapan firmamızın Sakarya da yeni kurulan tesisinde görev alacak yetiştirilmek üzere bay ve bayan çalışma arkadaşları arıyoruz . ( Sakarya merkezden servisimiz vardır . Düzenli çalışma saatleri ve tüm sosyal haklar eksiksiz olarak uygulanmaktadır. ) Görev ..

Sakarya / Tümü Rıhtım Denizcilik

Rıhtım denizcilik Yurt içi ve yurt dışı (uluslararası) gemi ve özel yatlarda görev alacak personeller aranmaktadır. Gemi ve yatlarda çalışabilir, denizlerde iyi bir kazanç ve meslek edinebilirsiniz. Güverte bölümüne: gemici ve vasıfsız personeller 2500-3..