Sakarya İş İlanları

Şehir: Sakarya
Sakarya / Adapazarı Şenoptik

Yetiştirilmek üzere özgüveni, ikna kabiliyeti yüksek, güleryüzlü presantable uzun vadeli çalışmayı düşünen bayan personeller alınacaktır. görüşmekler yüzyüze yapılacaktır. ilgilenenlerin başvurularını bekliyoruz...

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan , ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000..

Sakarya / Tümü PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yükse..

Sakarya’da bulunan AVM’de firmamız FMS SERVİS GRUP bünyesinde temizlik personeli olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Genel Nitelikler • 25-35 yaş aralığında • Disiplinli güler yüzlü • Vardiyalı sistemde çalışabilecek • Takım Çalışmasına uyumlu • ..

Sakarya / Serdivan Özel Ada Şefkat Bakımevleri

Liselerin çocuk gelişimi ve eğitimi, Engelli veya yaşlı bakımı bölümü bu bölümlerin ön lisans programları mezunu olan Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı Yükseköğretim kurumlarının aynı am..

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun “Sakarya/Hendek” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Depo işletim sistemleri konusunda tecrübeli, MS Office programlarını kullanabilen, Takım çalışmasına yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabile..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

Sakarya / Erenler ARF GROUP

SAKARYA , HENDEK Bölgesinde bulunan Lojistik depoda görevlendirilmek üzere ; 8 saat 3 vardiya çalışabilecek FORKLİFT OPR. ve SİSTEM OPR. Sabıka ve sağlık problemi olmayan , Bu bölgede ikamet eden, Maaş - AGİ - Yemek - Serviz - Performans ve devamlılık pirimi..

Sakarya / Adapazarı Aryap Çelik Yapı Ltd Şti

ADAPAZARI ARTVİN SANAAYİDEKİ YERİMİZDE ÇALIŞACAK APKANTCI ARANMAKTADIR...

Sakarya / Söğütlü Aryap Çelik Yapı Ltd Şti

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; GAZ ALTI KAYNAKTAN ANLAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...