Sakarya İş İlanları

Şehir: Sakarya

Üniversite mezunu Tercihen Perakende Sektöründe deneyim sahibi ya da bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen, Takım çalışmasına ve işbirliğine yatkın, Geniş bir bakış açısıyla, müşteri odaklı hareket eden, Sorumluluk alan, yenilikçi bakış açısına sahip, Kendini ve içinde ..

Şarküteri / Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, - Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun..

Sakarya / Karasu Filizfidanoğlu İnşaat

KARASU FİLİZFİDANOĞLU İNŞAATTA ÇALIŞMAK ÜZERE; *SAKARYA/KARASUDA İKAMET EDEN *24-30 YAŞ ARASI *GAYRİMENKUL ALANINDA TECRÜBELİ *ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ *B SINIFI EHLİYETİ OLAN VE AKTİF ARAÇ KULLANAN *DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN *GÜLER YÜZLÜ *ESNEK ÇALIŞMA SAAT..

MYO/EML Mezunu Ölçüm Yöntemlerini Bilen Teknik Resim Okuyabilen Tercihen 3 boyutlu ölçüm cihazları kullanabilen Tercihen Bilgisayar / MS Office Bilgisi Olan Takip yeteneği güçlü Takım çalışmasına yatkın İletişim becerisi yüksek Yoğun iş temposun..

Sakarya / Ferizli NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

• Lise veya Ön Lisans – Elektrik –Elektronik ,Endüstriyel elektronik –bölümlerinden • Elektrik AG/OG ve zayıf akım sistemleri konusunda bilgi sahibi Elektrik Bakım Teknisyeni arıyoruz. • Sektörde en az 2 yıl elektrik bakım departmanında çalışma tecrübesi olan, • Analitik düşünce y..

Sakarya / Arifiye NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

• Üniversitelerin Elektrik ve/veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan, • OG ,AG ve zayıf akım sistemlerinde bilgi sahibi • Tercihen Iso 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi hakkında bilgili, • Ekip çalışmasına yatkın, dinamik, sistematik ve analitik düş..

Sakarya / Hendek Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 10.500 çalışanı ile günde 650.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurt içi ve yurt dışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Si..

Sakarya / Adapazarı Birlik Tms Teknik Kalıp

Firmamız bünyesinde çalışacak vasıflı veya vasıfsız eleman ihtiyacımız vardır..

Sakarya / Sapanca CARREFOURSA

Sakarya'da bulunan Adapazarı Karasu ve Sapanca Kırkpınar CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin..

Sakarya / Adapazarı ALBAYRAKLAR GROUP

Düğün,mevlüt,yemekli ve pastalı organizasyonlarda çalıştırlmak üzere sakarya da ikamet eden Garson,komi,bulaşıkçi ve güvenlik ihtiyacı vardr.Partaime calıştırılacaktır hafta sonları cuma,cumartesi,pazar çalışma günleridir.Ücretler posizyon ve işin çeşitliliğinle alakalı değişmektedir.Başvurular cv o..