Sakarya İş İlanları

Şehir: Sakarya

SAKARYASPOR’un resmi uygulaması ‘Mobil54’ün satış ekibinde görev alacak dinamik, motivasyonu yüksek, BAY/BAYAN BÖLGE SATIŞ SORUMLULARI arıyoruz. ÖZET „Satış benim işimdir“ veya „Hiç satış yapmadım ama öğretirseniz elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım“ diyorsan ..

İş Tanımı Firmamız bünyesinde görevlendirmek üzere Muhasebe Müdürü alınacaktır. - Şirketimizin kurumsal muhasebe sisteminin kurulması ve uygulanması - Finansal planlama ve kontrol, finansal risk yönetimi, bütçe raporlama, nakit akış, kredi ve banka işlemleri konularında bütün süreç..

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun “Sakarya/Hendek” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Depo işletim sistemleri konusunda tecrübeli, MS Office programlarını kullanabilen, Takım çalışmasına yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabile..

Sakarya / Erenler ARF GROUP

SAKARYA , ERENLER Bölgesinde bulunan Lojistik depoda görevlendirilmek üzere ; 8 saat 3 vardiya ve 12/36 çalışabilecek FORKLİFT OPR. ve Depo İşçileri alınacaktır. Sabıka ve sağlık problemi olmayan , Bu bölgede ikamet eden, Maaş - AGİ - Yemek - Yol ücreti NO..

Sakarya / Adapazarı Şenol İnşaat San. Ve Tic.

*Arazi çalışmaları için eleman aranmaktadır. *Tercihen zemin işlerinde deneyimli mühendis (İnşaat, jeofizik, jeoloji, makina) ve / veya tekniker, teknisyen aranmaktadır. *Part time ya da full time çalışma mümkündür. Emekli olabilir (TCK emeklileri tercih sebebidir.). *Kocaeli, İsta..

Part time HOSTES Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren HEDEF TANITIM olarak sektöründe lider şeker firması için part time HOST - HOSTES arıyoruz. Çalışma Bölgesi : ADAPAZARI GEYVE,BOLU,BOLU DÜZCE,BOLU GEREDE,ZONGULDAK E..

Part time HOSTES Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren HEDEF TANITIM olarak sektöründe lider şeker firması için part time HOST - HOSTES arıyoruz. Çalışma Bölgesi : Sakarya-Adapazarı-Geyve Aranan Nitelikler..

Sakarya / Sapanca Han Doner

Paket Servis Elemanı aranmaktadır...

Sakarya / Sapanca Han Doner

Döner / Izgara Ustası aranmaktadır...

Kocaeli, Gebze, Dilovası, Sakarya FABRİKA projelerimizde 2 + 2 + 2 ve 8 saat lik Vardiya çalışma sistemine göre görevlendirilmek üzere aşağıdaki özellikleri taşıyan Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kart..