Sakarya İş İlanları

Şehir: Sakarya
Sakarya / Serdivan Makinox

Sakarya'da Burger Restaurantında çalıştırılmak üzere deneyimli/deneyimsiz aşçı ve aşçı yardımcıları... Genel Nitelikler: Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, Hijyen kurallarına dikkat eden, temiz ve titiz, Dış görünümüne özen..

Sakarya’da bulunan AVM’de firmamız FMS SERVİS GRUP bünyesinde temizlik personeli olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. bay- Bayan personel için adapazarında ikamet eden askerliğini yapmış 38 yaşını aşmamış vardiyalı çalışabilecek(07:30 - 15:30 / 15..

SAKARYA (5 YIL DENEYİMLİ) VE ORDU (3 YIL DENEYİMLİ) ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İNŞAAT MÜHENDİSİ ARAMAKTAYIZ...

Sakarya / Adapazarı Ada Mega Yapı Denetim Ltd. Şti.

Ehliyeti olan deneyimli inşaat mühendisi aranmaktadır...

Sakarya / Sapanca Sapanca Dominos Pizza

A2 EHLİYETİNE SAHİP GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN VARDİYALI SİSTEMDE ÇALIŞABİLECEK TAKIM UYUMUNA AYAK UYDURA BİLEN TAKIM ARKADAŞI ARANMAKTA..

Sakarya / Karasu Mondial Servisi

4 zamanlı motorsiklet tamirinden anlayan kalfa ve usta alınacaktır..

Sakarya / Söğütlü Aryap Çelik Yapı Ltd Şti

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE VASIFLI VE VASIFSIZ ELEMANLAR ALINACAKTIR...

Sakarya / Sapanca Sapanca Aqua Hotel

Sapanca 'da 12 ay açık olan Boutiqe otelimize Receptionist arkadaşlar aramaktayız. Uzaktan gelecek arkadaşlar için yemek + konaklama imkanımız mevcuttur. Aranan şartlar -Mesleki ingilizce bilgisi olması -2.dil ( Arapca tercih sebebi ) -Sistem otel tercih sebebi ya da öğrenm..

Sakarya / Adapazarı Adatest Yapı Malz. Lab

İnşaat teknikeri aranmaktadır. 2 gün deneme süresi sonunda iş başı yapılır...

Sakarya / Arifiye Arifiye Çiçekçilik

Genel Nitelikler: -Üniversitelerin Peyzaj Teknikerliği veya Ziraat Teknikerliği bölümlerinden mezun -MS Office Programlarını iyi derecede kullanabilen -B Sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen -Tercihen İngilizce bilen -Yoğun iş temposuna ve esne..