Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa
Şanlıurfa / Merkez Tepe Servis A.Ş

Şanlıurfa' da hizmet sunduğumuz bir Alışveriş Merkezi' nde görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklere sahip olan "Danışma Personeli" istihdam edilecektir. - 30 Yaşını aşmamış - En az lise mezunu - MS Office uygulamalarına hakim - İletişim becerileri gelişmiş ..

Şanlıurfa / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YÜKSEK MAAŞLA GEMİ PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERD..

Şanlıurfa / Merkez Bms Group

projelerde çalıştırılmak üzere sabah 07:00 ile 10:00 arası çalışacak temizlik personelleri alınacaktır...

Şanlıurfa / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimiz adına Ankara Bölgede SİNCAN noktamız da görevlendirilmek üzere, • Mağaz..

Şanlıurfa / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Malatya,Şanlıurfa,Erzurum bölgede Sahada ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123) TL+SGK+..

Genel Nitelikler Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 2200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalara çağrı..

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 2200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalar..

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 1500 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalar..

Şanlıurfa / Tümü Nuh Denizcilik

GEMİLERE VASIFLI VASIFSIZ ELEMAN ; NUH DENİZCİLİK ( 30 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE..

ŞANLIURFA BİRECİKTE HAZIR BETON SANTRALİMİZE TECRÜBELİ MİKSER ŞOFÖRLERİ ALINACAKTIR.DETAYLI BİLGİ TELEFONDA VERİLECEKTİR...