Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa
Şanlıurfa / Merkez Harran Petrol

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERİ POMPACI ARANMAKTA..

şanlıurfa 2.organize sanayi bölgesinde motor ve pompa üretimi yapa fabrikamızda en az 2 yılık lisans ve en az 3 yıl pazarlama deneyimi olan seyahat sorunu omayan sahada aktif satış yapabilecek satış ve pazarlama personeli alınacaktır..

Şanlıurfa’da bulunan Anadolu Sağlık Meslek Lisemize, mesleğini ve öğrencileri seven, takım çalışmasına yatkın, özverili, iş ahlakına sahip, yaptığı işin ciddiyetinin farkında olan, sorumluluk sahibi, mesleki ve kişisel gelişimi önemseyen Hemşirelik Meslek Dersleri öğretmenleri arıyoruz. ..

Şanlıurfa / Merkez Karaköprü Mtsk

BİLGİSAYARDAN ANLAYAN PROGRAMLARI ZORLUK ÇEKMEDEN ÇÖZEBİLEN DENEYİMLİ SEKRETER..

Özel Zehra Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde görevlendirilmek üzere 'Yönetici Asistanı' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER • En az Ön Lisans mezunu, • MS Office, programlarına hâkim, • Planlama ve organizasyon yeteneği kuvvetli, • Mali işleri takip edebilec..

Şanlıurfa / Merkez Bms Group

ŞANLIURFA VE GAZİANTEP BÖLGESİNDE TEMİZLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR *ÇALIŞMA ŞEKLİ 2 SAAT(09:00/11:00) *SGK *5424281887..

Şanlıurfa'da bulunan Anadolu Sağlık Meslek Lisemize Eğitim ve Fen Edebiyat Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun pedagojik formasyona sahip, aşağıda belirtilen branşlarda öğretmenler alınacaktır. Branşlar: İNGİLİZCE MATEMATİK HEMŞİRE/ HEMŞİRE ÖĞRETMEN..

Şanlıurfa / Merkez İfşa İnşaat

Ofiste Çay ve Temizlik işlerine bakacak bayan eleman..

En az lise mezunu Dış görünümüne özen gösteren,güleryüzlü,diksiyonu düzgün,iletişim becerileri gelişmiş,müşteri memnuniyetini önemseyen,satış alanında kariyer hedefleyen MS Ofis programlarına hakim Tercihen gıda sektöründe 3 yıl deneyimli olarak çalışmış Ehliyet sahibi ve akt..

BAŞARI REKLAM ORGANİZASYON FİRMASINDA ÇALIŞACAK ,EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ.İŞE ALINACAK ARKADAŞLAR 15 GÜNLÜK HALKLA İLİŞKİLER VE PAZARLAMA EGİTİMİ ALDIKTAN SONRA İŞE BAŞLAYACAKTIR...