Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa
Şanlıurfa / Tümü Mey Ajans

TERCİHEN SATIŞ KONUSUNDA DENEYİMLİ EN AZ LİSE MEZUNU SORUMLULUK SAHİBİ PREZANTABL DİKSİYONU DÜZGÜN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM GÖSTEREN TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI DİNAMİK GÜLERYÜZLÜ..

Şanlıurfa / Tümü 3İZ İnsan Kaynakları

anışmanlığını yapmakta olduğumuz Çağrı Merkezi sektörünün Türkiye'de lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun Urfa ya da Afyon lokasyonlarından birinde görev almak üzere '' Müşteri Temsilcisi'' adayları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER : ..

Şanlıurfa / Merkez Kahve Dünyası

En az ilköğretim mezunu Daha önce benzer konuda deneyimli İşinde titiz,pratik hijyen konusunda duyarlı Esnek çalışma saatlerine uyumlu Bayan Türkiye genelinde 140'ı aşkın satış noktamızın ŞANLIURFA PİAZZA AVM' de bulunan mağazas..

Şanlıurfa / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Bakkal ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek BAYAN personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+SGK+170 TL yol ücreti+29..

Şanlıurfa / Tümü Reisim Denizcilik

REİSİM DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER BAŞI PRİMLER – 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE – ERK..

Şanlıurfa / Tümü Ekol Denizcilik

EKOL DENİZCİLİK ( 25 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. MA..

Şanlıurfa / Tümü Uluslar Arası Doktorlar Derneği

"Uluslararası Bir Projenin İstanbul( Avrupa Yakası), Şanlıurfa ve Reyhanlı/Hatay merkezlerinde çalışacak Ortopedik Protez Ortez Teknisyeni/Teknikeri alınacaktır"...

Şanlıurfa / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Bakkal ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek BAYAN personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+1..

şanlıurfa 2.organize sanayi bölgesinde motor ve pompa üretimi yapa fabrikamızda en az 2 yılık lisans ve en az 3 yıl pazarlama deneyimi olan seyahat sorunu omayan sahada aktif satış yapabilecek satış ve pazarlama personeli alınacaktır..

Şanlıurfa / Merkez CMC - Customer Management Center

Şirket / İş Tanımı Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz... Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak, 4.500'in üzerindeki çalışanımızla, İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda 80’den fazla iş ortağımıza, ..