Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa
Şanlıurfa / Tümü Arma Denizcilik

ARMA DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER BAŞI PRİMLER – 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE – ERKEN..

Şanlıurfa / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Şanlıurfa Piazza Mağazası'nda görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lse mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi olan,..

Şanlıurfa / Tümü Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

Şanlıurfa / Tümü 3İZ İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Çağrı Merkezi sektörünün Türkiye'de lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun Urfa ya da Afyon lokasyonlarından birinde görev almak üzere '' Müşteri Temsilcisi'' adayları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER : ..

Şanlıurfa / Tümü Gratis

İş Açıklaması Şanlıurfa'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin..

Şanlıurfa / Tümü Gratis

İş Açıklaması Şanlıurfa'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın ge..

ŞANLI URFA 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE MOTOR İMALATI YAPAN FABRİKAMIZA BOBİN SARMA MAKİNASINDA BOBİN ÇIKARACAK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

2.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE ELEKTRİK MOTORU VE POMPA ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZDA CNC VEYA VE ÜNİVERSAL TORNADAN ANLAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ www.maxisu.com..

2. organize sanayi bölgesinde motor ve pompa imalatı yapan fabrikamızda gazaltı tig mig ve normal kaynak tan anlayan deneyimli eleman alınacaktır..

Şanlıurfa / Merkez Cemre Kundura

Tecrübeli satış elamanı alınacaktır daha önce ayakkabı sektöründe çalışmış olması tercih sebebidir ...