Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN MOTOR POMPA ÜRETİM TESİSİMİZDE ÇALIŞITRILMAK ÜZERE SEKRETER ALINACATIR..

Şanlıurfa / Tümü Simit Sarayı

Simit Sarayı Yatırım ve Tic AŞ . Şirket / İş Tanımı Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kiş..

Şanlıurfa / Tümü Tribal

Tribal firmasının aktif ilanlarına veya diğer Direk Satış Yetkilisi-Şanlıurfa ilanlarına göz atabilirsiniz.Tribal Direk Satış Yetkilisi-Şanlıurfa ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Şanlıurfa / Tümü Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

şanlıurfa 2.organize sanayi bölgesinde motor ve pompa üretimi yapa fabrikamızda en az 2 yılık lisans ve en az 3 yıl pazarlama deneyimi olan seyahat sorunu omayan sahada aktif satış yapabilecek satış ve pazarlama personeli alınacaktır..

karaköprü merkezde buluna şantiyemizde çalışmak üzere şantiye deneyimi olan inşaat mühendisi alınacaktır 5 yılık mezun olmuş adayalara öncelik tanınacaktır..

Ferat Elektrik Ltd. Şti. Maxisu Motor Pompa firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bobinajcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ferat Elektrik Ltd. Şti. Maxisu Motor Pompa Bobinajcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ferat Elektrik Ltd. Şti. Maxisu Motor Pompa firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Ferat Elektrik Ltd. Şti. Maxisu Motor Pompa Üretim Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Şanlıurfa / Tümü HALKA GRUP

İŞİN TANIMI Zücaciye sektöründe lider müşterimiz için ŞANLIURFA lokasyonunda bulunan mağazada görevlendirilmek üzere, . • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmalarını yapacak, • Raf ve depo stoklarını kon..

Şanlıurfa / Merkez CMC - Customer Management Center

Şirket / İş Tanımı Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz... Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak, 4.500'in üzerindeki çalışanımızla, İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda 80’den fazla iş ortağımıza, ..