Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa
Şanlıurfa / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yönetici Yardımcılığı konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyet..

Şanlıurfa / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yönetici Yardımcılığı konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşünen..

Şanlıurfa / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

Şanlıurfa / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı dü..

Şanlıurfa / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız Enerji sektörünün lider firması için Kurumsal Satış Elemanı aramaktayız. İş tanımı          Hedef Müşterilerin kullanımlarını tespit edip, kendileri için en uygun kampanyayı sunmak,..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" URFA PİAZZA AVM mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır.Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların belirlenen prensiplere uygun olarak gör..

İş Tanımıİlkeli ve Tarafsız Habercilik; Kanal Urfa TV şirketimize bağlı olarak Reji departmanın da görev yapabilecek; -  saat 20.00 ile 09.00 arası görev yapmak üzere ve kajeden bilgiye sahip, - uplinkçi ve sesçi,    ..

Şanlıurfa / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.;ŞANLIURFA' da bulunan ŞANLIURFA CİTY FLO mağazasınd..

Şanlıurfa / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tü..