Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa
Şanlıurfa / Tümü BARÇIN SİGORTA

İş TanımıBELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA POTANSİYEL MÜŞTERİLERE ULAŞARAK SATIŞ YAPMAK VE MÜŞTERİ MEMMUNİYETİNİ TAMAMLAMAK.Aranan Nitelikler SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN  SATIŞIN GEREKTİRDİĞİ..

Şanlıurfa / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıŞanlıurfa’nın en hareketli bölgelerinden birinde görev yapacak  "Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü" arayışımız bulunmaktadır. Reklam, satın alma ve pazarlama alanlarına hakim. Tercihen Üst düzey yöneticiler ile çalışma deneyimi ..

Şanlıurfa / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı 7 gün 24 saat hizmet vererek, müşteriden  gelen arapça  çağrıları standartlara uygun cevaplamak. Doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak.            Görev Yeri İstanbul'dur...

Şanlıurfa / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş TanımıÇağrı Merkezimize gelen çağrıları standartlara uygun cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak.Aranan Nitelikler  En az Ortaokul Mezunu, tercihen Lise, MYO veya üniversite..

Şanlıurfa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTürkiyenin öncü operatörünün, zincir magazalar operasyonunda çalışmak üzere; satış danışmanları arıyoruz.Aranan NiteliklerEn az lise mezunu(Tercihen üniversite mezunu).Teknolojiye yatkın.İnsan ilişkileri gelişmiş...

İş Tanımı                                       URFACİTY  Alışveriş Merkezinde yer alan BOYNER Mağazamız için, 'Kozmetik Satış Danışmanı' olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz.    ..

İş TanımıŞanlıurfa’nın en hareketli bölgelerinden birinde  URFACİTY  Alışveriş Merkezinde yer alan BOYNER MAĞAZASI için,                         'Satış Danışmanı' pozisyonunda yeni bir ekip üyesi aramaktadır ve ..

İş TanımıURFACİTY  Alışveriş Merkezinde yer alan BOYNER Mağazamız için, 'KASİYER' olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI: Satış katlarında bulunan kasal..

Şanlıurfa / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..