Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında..

Şanlıurfa / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..

Şanlıurfa / Tümü TEMPO ÇAĞRI MERKEZİ

İş TanımıMutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001’den beri çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalara çağrı merkezi destekli büt..

İş TanımıHer türlü hacim ve özellikteki projeyi gerçekleştirerek, güvenilirliği ve kalitesi ile marka olmuş olan güçlü ve deneyimli şirketimiz, Novada Urfa şantiye ofisinde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen iş tanımı, nitelik ve sorumluluklara sahip ..

Şanlıurfa / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercih..

İş Tanımı· Misafirlerimizi güler yüzle karşılayıp doğru şekilde siparişlerini alacak, · Menüde yer alan ana ve yardımcı ürünlerin satışını gerçekleştirmek adına müşteriye bilgi verecek, · Servis alanları ve masa temizliği, düzenini sürekli..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket et..

Şanlıurfa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Şanlıurfa / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı  7 gün 24 saat hizmet vererek, kurumsal müşteri adına gelen çağrıları standartlara uygun cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyeti sağlamak Görev Yeri Şanlıurfa..