Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman

İş Tanımıİş Açıklaması UZMANİŞ OSGB'nin takip ettiği proje ve işletmelerde tam veya yarı zamanlı olarak görevlendirilmek B ve A sınıfı sertifikalı iş güvenliği uzmanları alınacaktır.Aranan Nitelikler..

İş Tanımıİş Açıklaması Uzmaniş Ortak Sağlık Güvenlik Biriminin sözleşme yaptığı sanayi ve hizmet sektöründeki işletmelere yönelik İstanbul Avrupa  ve Anadolu yakasında görevlendirmek üzere tam zamanlı/yarı zamanlı sertifikalı İşyeri Hekimleri alınacak..

İş Tanımıİş Açıklaması İş sağlığı ve güvenliği alanında çalışan Sektörün öncü kuruluşlarından Uzmaniş OSGB bünyesinde çeşitli projelerde görevlendirilmek üzere, İstanbul AVRUPA-ANADOLU yakasında İkamet eden  C sınıfı sertifikalı, En a..

Tekirdağ / Tümü TRİBAL SAHADA PAZARLAMA

İş Tanımı Müşterilerin "Bireysel Bankacılık” ürünleriyle ilgili olarak bilgilendirilmesi ve tanıtımı Potansiyel satış noktaları ve müşterilerin belirlenmesi Bu noktalara müşteri ziyaretleri gerçekleştirilmesi Aranan Nitel..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz sigorta sektöründe faaliyet gösteren Hollanda merkezli, odaklandığı hayat sigortası emeklilik ve fon yönetimi alanlarında lider konumdaki müşterimiz için Türkiye'nin birçok şehrinde bulunan Bölge Müdürlüklerinde göre..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı- Çalıştığı Bölgede belirlenen satış hedeflerine ulaşması için gerekli çalışmalarda bulunmak. Bu amaçla bir plan çerçevesinde ziyaret edilecek müşterilere, şirketin belirlediği satış fiyatları ve yine şirketin belirlediği satış ekipmanlarını kullanarak (yeni ürün tan..

İş TanımıKOLEKTİF OSGB bünyesinde değerlendirilmek üzere;   -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onaylı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sertifikasına Sahip (B-C Sınıfı) -İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına hakim -Saha uygulamalarında de..

Tekirdağ / Tümü Şahinler Holding A.Ş.

İş TanımıŞahinler Holding bünyesinde, Tekirdağ Çorlu bölgesinde, tekstil (boyahane-örgü-iplik) alanında faaliyet gösteren Grup Firmamızda görevlendirmek üzere 'Mekanik Bakım Mühendisi' istihdam edilecektir. Üniversitelerin makine mühendisliği b..

Tekirdağ / Tümü Şahinler Holding A.Ş.

İş TanımıŞahinler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Teyvaş firmamızın İstanbul ve Tekirdağ projelerinde görevlendirmek üzere, “Üretim Sorumlusu” istihdam edilecektir.      Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, ..

İş Tanımıİş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere "Yangın Eğitmeni" aramaktayız.Aranan NiteliklerAsgari 1 yıllık hizmet tecrübesine sahip itfaiyeci veya 4 yıllık yüksekokul mezunu olan sivil savun..