Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman

İş Tanımı Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun,Üretim Planlama konusunda en az 3 yıl deneyimli,Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen,ERP Sistemleri kullanmış,Analitik düşünen, planlama ve organizasy..

İş TanımıÜniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği ve Matematik Mühendisliği bölümlerinden mezun,Oracle JD Edwards standart modülleri hakkında bilgisi olan, Oracle JD Edwards platformunda uygulama geliştirme araçlarına hakim ve en az 1-2 proje ..

İş TanımıPeriyodik, önleyici ve arızi bakım-onarım çalışmalarının planlanması, uygulanması sevk ve idaresi süreçlerinde aktif görev üstlenmek,Tesis yıllık bakım planları doğrultusunda hazırlanan bakım bütçesini uygun olarak çalışmak,Fabrikalardaki acil..

İş TanımıOnaylı firmalardan istenilen niteliklerde, istenilen zamanda ve doğru fiyatla malzeme satınalmasını sağlamak,Yeni projelerde yer alan satınalma parçalarının proje planlamasını gerçekleştirerek belirlenen süreçte teminini sağlamak,Bölümler tara..

İş TanımıŞirketin tüm mali işlerle ilgili süreçlerinde aktif rol alınması KDV, Muhtasar, Damga Vergi Beyannamesi,ÖTV, Geçici Vergi,Kurumlar Vergisi ve diğer gerekli tüm beyannamelerin hazırlanması Muhasebe kayıtlarının vergi mevzuatına ve yönetim muhasebesine ..

İş Tanımı     1984 yılında İstanbul’da kurulan Reçber Kablo, faaliyetine enerji kablosu üretimi ile başlamış, 1997 yılında Koaksiyel kablo üretimiyle zayıf akım sektörüne dahil olmuştur.        Bugün Koaksiyel kablo üretiminin yanısıra,  Data&Lan kabloları,  A..

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?   Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende his..

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?   Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende his..

Tekirdağ / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş Tanımı İş tanımı Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş. Çorlu Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere Tedarik Uzmanı aramaktadır..

Tekirdağ / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş. Çorlu Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere Muhasebe Uzmanı aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun..