Trabzon İş İlanları

Şehir: Trabzon
Trabzon / Arsin Koçlar Gıda

SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ, ORGANİZASYON KONUSUNDA TECRÜBELİ ÖZELLİKLE DÜĞÜN, DAVET ORGANİZASYONLARINDA TECRÜBELİ BAYAN ELEMAN ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR. MAAŞ 3000 - 5000 TL DİR...

Trabzon / Tümü CRT HUMAN

Kurumsal firmalara filo motosiklet kiralama ve dağıtım partnerliği yapan Sektöründe Lider Firmamız bünyesinde, devam eden ve başlayacak olan projelerimizde görevlendirilmek üzere A2 ehliyetli Moto Kuryeler aranmaktadır. GoFilo A2 ehliyetli personeller arıyor... ..

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

• Ortaokul veya lise mezunu, • Diksiyonu düzgün,, • 2+2+2 Sisteminde çalışabilecek, • Arsin Organize Sanayi İçi bölgesine ulaşımı kolay olan, • Bay güvenlik ve danışma görevlileri aranmaktadır...

Trabzon / Merkez Armagan Nakliyat

evden eve nakliyat işinde çalişacak, yukleme boşaltma ve mobılya paketleme montoj elemanı alınacaktır...

Trabzon / Merkez Armagan Nakliyat

evden eve nakliyat işinde çalişacak saha elemanı / ofıs boy alınacaktır...

Trabzon / Akçaabat Telekurye Kurye Dagıtım A. S

** İşin Tanımı Saha personeli olarak görev yapmak, Proje kapsamında tablet üzerindeki mobil uygulama ile sahada veri üretimi yapmak. ** Aranan Nitelikler Trabzon ilinde ikamet eden, Takipçi, dikkatli, titiz ve planlı çalışabile..

Hali yıkama fabrikamizda çalışacak tecrübeli-tecrübesiz bay eleman aranıyor...

Trabzon / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasının Forum Trabzon şubelerinde görevlendirilmek Yrd Garson aranmaktadır. Müşteri odaklı ve güler yüzlü, İnsan ilişkileri kuvvetli, Diksiyonu düzgün, Esnek çalış..