Trabzon İş İlanları

Şehir: Trabzon
Trabzon / Merkez Ertürk İnsaat

Firmamızda çalışmak üzere inşaat kalıp ustası aranmaktadır. Kalacak yer + Yemek..

Trabzon / Merkez Ayvaz Güneş Enerji

Güneş enerjisi pazarlamasında çalışabilecek seyahat engeli olmayan bayan personel aramaktayız...

Trabzon / Arsin Özgü İdari Hizmetler

Yapı sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için, mağaza yenileme çalışmalarında yer alacak depo personelleri aramaktayız. İletişim İçin; Başak Kocatepe: 05532699499..

Trabzon / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Trabzon / Merkez Sardunya Reklam

Terzi atölyemizde çalıştırılmak üzere makineci alınacaktır. Tecrübeli, işçiliğine ve hızına güvenen arkadaşların başvurması önemle rica olunur...

Trabzon / Merkez Buse Güzellik

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere pratisyen hekim aranmaktadır..

Trabzon / Merkez Sağlam Eğitim Hizmetleri

 Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, bölümünden mezun,  En az iki yıl İngilizce Öğretmenliği deneyimi bulunan,  İlgili, dinamik,  İletilişim becerisi ve organizasyon kabiliyeti gelişmiş ,  Yüksek öğretmenlik motivasyonuna sahip  Tam zamanlı ve ya yarı zamanlı ..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

*Diksiyonu düzgün *insan ilişkilerinde başarılı *Disiplinli ve titiz çalışan *En az yüksekokul mezunu *Askerlik görevini tamamlamış *En az 2 yıl tecrübeli çalışma arkadaşları aramaktayız...

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

*Diksiyonu düzgün *insan ilişkilerinde başarılı *Disiplinli ve titiz çalışan *Ön muhasebede tecrubeli *En az yüksekokul mezunu *Analiz yapma ve raporlama yetkinliğine sahip *Cari hesapları bilen *Çek-banka hesapları-cari mutabakatları takip edecek ..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Şarküteri reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek ar..