Trabzon İş İlanları

Şehir: Trabzon
Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Perakende sektöründe deneyime sahip veya yetiştirilmek üzere, *Tercihen gıda ve gıda dışı ürün gruplarından en az birinde satış tecrübesine sahip, *İletişimi güçlü, takım çalışmasına yatkın *Dış görünüşüne özen gösteren *Müşteri memnuniyet..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Manav reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek araştırm..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *En az lise mezunu *Kasiyerlik tecrübesi olan *Güler yüzlü diksiyonu düzgün bayan ekip arkadaşları aramaktayız...

Trabzon / Yomra Fillo Logistics

Trabzon Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *35 yaşını aşmamış, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek *Esnek çalışma saatlerine uyu..

Trabzon / Çaykara Sofra Restaurant

Tercihen Arapça veya İngilizce bilen en az 2 yıl deneyimli garson / şef garson aranmaktadır...

Trabzon / Merkez Armagan Nakliyat

EVDEN EVE NAKLİYAT HİZMETLERINDE CALİŞACAK BÜRO YÖNETICISI . CALIŞMA ŞARTLARİ . SABAH 8 AKŞAM 7 PİRİM SISTEMIYLE ÇALİŞACAK OFİS ELEMANI..

Trabzon / Merkez Avron3

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamıza ait otellerin yönetimi,personel,yiyecek içecek,ön muhasebesi ile ilgilenecek,aktif olarak belirtilen görevleri titizlikle takip edip yerine getirecek yönetici alınacaktır.lojman imkanı sunulur.başvurular kesinlikle özgeçmişin mail adresine gönderilmesi i..

Trabzon / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen bankası için "Saha Satış Temsilcisi" arayışımız bulunmaktadır. İş Açıklaması -Firma hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, -Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik satış görüşmel..

TRABZONDA BULUNAN DİL OKULUMUZA EN AZ 2 YIL İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİK DENEYİMİ OLAN VE FARKLI YAŞ GRUPLARINA ESNEKLİK SAĞLAYA BİLECEK İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR..

Trabzon / Arsin Koçlar Gıda

SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ, ORGANİZASYON KONUSUNDA TECRÜBELİ ÖZELLİKLE DÜĞÜN, DAVET ORGANİZASYONLARINDA TECRÜBELİ BAYAN ELEMAN ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR. MAAŞ: 4000 TL VE ÜZERİDİR...