Trabzon İş İlanları

Şehir: Trabzon
Trabzon / Tümü QNB Finansbank

Şirket / İş Tanımı Enpara.com, Finansbank'ın sunduğu, Türkiye'nin ilk ve tek dijital bankacılık hizmetidir. Standart bankacılık uygulamalarından farklı olarak Enpara.com'da fiziksel şubeler yerine internet bankacılığı, mobil bankacılık, telefon bankacılığı ve ATM’ler var. Eğer siz de ge..

Trabzon / Tümü Alsancak Unlu Mamuller

Aydın, Balıkesir- Edremit, Trabzon ve İzmir Menemen, Dikili ve merkez ilçelerdeki mevcut ve yeni açılacak şubelerimizde görev alacak, Ürünlerimizi güler yüzlü kaliteli hizmetleriyle konuklarımıza sunan ekibimizde yer almak isteyen tezgahtar ve servis elemanı alınacaktır. Aday Öze..

Cafemizde çalışacak tam zamanlı garson aranıyor...

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

*Temel IT bilgisine sahip ( MS işletim sistemi MS office ve benzer programları kurma ve sorun giderme) *Bilgisayar kurulum,masaüstü/dizüstü arıza tespit ve giderme tecrübesi olan *Server,network,donanım,telekomünikasyon veri tabanı uygulamaları konusunda deneyimli *Bilgisayar yedek..

GIDA PAZARLAMA SEKTÖRÜNDE EN AZ 3 YIL ÇALIŞMIŞ ARAÇ KULLANABİLEN VE SEYAHAT YAPMAYA ENGELİ OLMAYAN 25-35 YAŞ ARASI BAYAN- ERKEK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ. BİRDEN FAZLA BAŞVURULARDA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZE ÖNCELİK TANINIR...

Trabzon / Merkez 462 Gayrimenkul

Gayrimenkul sektöründe kendini geliştirmek isteyen takım arkadaşları aramaktayız.....

Trabzon / Merkez Uc Ajans

Reklam ve Fotoğrafçılık sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Trabzon'da ikamet eden ya da edebilecek; *Adobe Photoshop, Illustrator programlarını çok iyi kullanabilen, * Kurumsal kimlik ve logo tasarımı, katalog/fotoğraf albüm tasarımı gibi alanlarda deneyim sahibi, * Yeni fikirl..

Trabzon / Merkez Uc Ajans

Saha deneyimi olan Mevcut pörtfolyomuz ve yeni pörtfolyo oluştup ürün satışı gerçekleştirebilecek Diksiyonu düzgün Takım arkadaşı arıyoruz...

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

*Diksiyonu düzgün *20-30 yaşları arasında *En az Lise mezunu *Bilgisayar kullanmasını bilen bayan çalışma arkadaşı aramaktayız...

Trabzon / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Personeller 3 gün boyunc..