Trabzon İş İlanları

Şehir: Trabzon

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

Trabzon / Merkez Doğal Estetik

GÜLER YÜZLÜ,DİNAMİK VE EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN . BAKIMLI , PREZENTABL VE DİKSİYONU DÜZGÜN. KENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK SATIŞ KABİLİYETİ OLAN. YAZILI VE SÖZLÜ TÜRKÇE 'Yİ İYİ KULLANA BİLEN. İLETİŞİM KANALLARINI HAKİM . İNSİYATİF ALABİLEN. MS OFFICE PROGRAMLARINI HAKİM..

Trabzon / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

Trabzon / Merkez Ader İnternet Cafe

trabzon merkez farozda internet cafemde calısmak üzere part time hem okuluna gidip hem çalışmak isteyen arkadaslar irtibata geçebilir...

Trabzon / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; ..

Giresun Gümüşhane Trabzon rize Bayburt Artvin de çalışacak ekip arkadaşları ayarlayıp koordine ve organize edebilecek bölge temsilcisi olarak çalışacak kendine güvenen serbestçalışacak takım arkadaşı aranmaktadır..

Trabzon / Tümü Rehber.com.tr

Websitesi olmayan firmalara websitesi oluşturan bir sitedir. Takım arkadaşı olarak çalışacağımız kişiler websitesi olmayan firmalara web sitesi paketi satışı yapacaklardır. Bunun için, Seyahat ve konaklama engeli olmayan, İkna kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Kılık-kıya..

Trabzon / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin,Trabzon Forum AVM'de bulunan HD İskender restoranlarında görevlendirilmek üzere Karşılama Hostesi arayışımız bulunmaktadır. En az lise mezunu, Tercihen benzer görevde tecrübesi olan, Dış görünüşüne önem ..

Andalouse Gurup Otelleri ve Avron3 Turizm Seyahat Acentesinde görevlendirilmek üzere kendine güvenen, hedef odaklı, çözüm üreten, çalışkan ve güler yüzlü ''yabancı dil öncelikli'' bay-bayan ekip arkadaşları arıyoruz...

Trabzon / Merkez Bizimsu Gıda

ŞİRKETİMİZİN SATIŞ PAZARLAMA DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRMEK ÜZERE DİKSİYONU DÜZGÜN ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUMLU KENDİNE GÜVENEN SATIŞ KONUSUNDA TECRÜBELİ BAYAN SATIŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ...