Trabzon İş İlanları

Şehir: Trabzon
Trabzon / Merkez Emira Tasarım

Dikiş bilen deneyimli bayan personel alınacaktır..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

*Diksiyonu düzgün *insan ilişkilerinde başarılı *Disiplinli ve titiz çalışan *En az yüksekokul mezunu *Askerlik görevini tamamlamış *En az 2 yıl tecrübeli çalışma arkadaşları aramaktayız...

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Şarküteri reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek ar..

TRABZON İLİ İÇERİSİNDE HİDROLİK SONDAJ MAKİNELERİ KULLANABİLEN TECRÜBELİ SONDÖR ALINACAKTIR...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için eğitim müdürü arayışındayız; En az 2 yıllık üniversite mezunu Bekar Tercihen İngilizce bilen Seyahat engeli olmayan Aktif araç kullanabilen Askerliğini yapmış Sunum..

Trabzon / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında mağazalarında istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Pers..

Şirketimizde Çalıştırılmak Üzere Ön Muhasebeci alınacaktır...

Firmamızda Logo yazılım ürünlerin kurulumunu , eğitimini ve desteğini verebilecek iş arkadaşlarına ihtiyaç vardır...

Trabzon / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Trabzon / Merkez Karteknik Makina

Endüstriyel tip temizlik makinaları sektöründe olan firmamızda; belediyeler, resmi kurumlar, fabrikalar, oteller, okullar, yurtlar, kreşler, hırdavatçılar, restaurantlar, dini kurumlar, galeriler, siteler gibi bu portföye hakim, • aktif araç kullanabilen •Takım çalışmasına uyumlu •..