Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon
Afyon / Emirdağ Emirdag Sofrasi

18-65 yaşları arasında işi bilen ızgaracı alınacaktır....

Afyon / Tümü Afyon Baskı Merkezi

İş Tanımı Kurulduğumuz günden bu yana; daima ilerleme mottosu ile hareket ediyor, ilerlemek adına yeni yatırımlar yaparak ekimizi ve işlerimizi büyütüyoruz. Geride bıraktığımız 17 yılın ardından tecrübemiz, teknolojimiz ve ekimizle; ofset baskı, ambalaj ve dijital baskı olmak üzere t..

Afyon / İscehisar Omc Yapı

Botaş İscehisar&Yalvaç Doğalgaz Boru Hattı Yapım İşi Projemizde “Saha Mühendisi” olarak çalışmak üzere; • Üniversitelerin MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ bölümlerinden mezun • Minimum 2 yıl tecrübeli, • Saha çalışmaları ile şantiye şefi arasında koordinasyonu sağlayabilecek, • E..

İş Tanımı Kurumumuzun kaliteli hizmet anlayışını benimseyen ve bu kültürümüzü müşterilerimize en iyi şekilde yansıtan, Mağazanın satış hedeflerinin gerçekleşmesine gerekli katkıda bulunabilecek, Reyonların düzenini sağlayac..

Afyon / Afyonkarahisar HALKA GRUP

ünyemizde hizmet verdiğimiz Ağız, Kişisel ve Ev bakımı için gereken malzemeleri üreten firmamız, PART TİME olarak haftanın 3 günü çalışacak BAY&BAYAN raf destek personeli aranmaktadır. Bir ay içerisinde 12 işgünü çalışılacak olup çalışma günleri Cuma- Cumartesi-Pazar olarak belirlenmiş..

İş Tanımı Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak, Mal kabul görevlilerine destek vermek, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak, Müşteri ilişkilerine destek vermek, Mağaza kas..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

Afyon / Tümü Bioveras Kimya

“BİOVERAS KİMYA; Kuruluşundan bugüne uzanan sektörel deneyimi, etkin hizmet anlayışı , •TEKNİK DANIŞMANLIK, güçlü ÇÖZÜM ORTAKLIĞI ,doğaya duyarlılığı ile suda çözünebilen, •Endüstriyel Bakım ve Temizlik Kimyasalları sektöründe olup. •500'den fazla ürününü müşterilerine, h..

Afyon / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,Satış ..