Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon
Afyon / Bolvadin Ak Grup

Firmamızın pvc lambiri üretimi bölümünde çalıştırmak için extruder ustası aranmaktadır.telefonla bilgi alabilirsiniz...

Firmamızın satışını ve bayiliğini yaptığı ürünlerin tanıtımı ve satışını yaparak firmamızın prestijini artırabilecek kendine güvenen, kariyer hedefi olan personele ihtiyacımız bulunmaktadır...

Afyon / Bolvadin Akc Tarım

ÖN MUHASEBE BAY- BAYAN MESAİ SAATLERİ 08:30 -17:30 RESMİ GÜNLERDE TATİL YEMEK ŞİRKETİMİZE AİT MAAŞ YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR..

Afyon / Afyonkarahisar Kahve Diyarı Afyon

Yeşilyol üzerinde bulunan kafemiz için; 18-27 yaş aralığında, Tecrübeli veya hızlı öğrenmeye ve uygulamaya yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın, İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü, Kişisel görünümüne özen gösteren, Bayan..

Afyon / Afyonkarahisar Web Project Factory

Bilişim sektöründe hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız vardır...

Afyon / Tümü Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ”Afyon” lokasyonumuzda görevlendirilmek üzere; - Tercihen lise mezunu, - En az 1 yıl depo tecrübeli, - Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, - Vardiyalı çalışma temposunda görev alabilecek, - Dikkatli, düze..

Afyon / Sandıklı Ak Sav İnşaat

Genel nitelikler: Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Şantiyedeki tüm işlerden sorumlu olacak , Askerlikle ilişkisi olmayan , En az 5 yıl tecrübe sahibi, Seyahat engeli bulunmayan, İş tanımı: DSİ mevzuatına vakıf,Baraj..

Afyon / Afyonkarahisar Deva Agro Kimya Tarım

GENEL NİTELİKLER Ön muhasebe alanında tecrübeli, Etkin raporlama, arşivleme ve dosyalama becerisine sahip, Tercihen Logo Go Plus veya Logo muhasebe programlarını bilen, MS Office (Word, Excel vb.) programlarını bilen, Takipçi, sonuç odaklı çalışma prensibine sahi..

Afyon / Tümü Eklips

- Elektronik cihaz ve donanımların imalatında görev almak, - Montaj, test, devreye alma ve kabul aşamasına kadar olan sürecin gerçekleştirilmesini sağlamak, - Projelerde kullanılan elektronik cihaz ve donanımların imalatında ve saha montajlarında görev almak, - Projelerin montaj..