Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon
Afyon / Afyonkarahisar Özel Ayza Eğitim Kurumları

Afyon Merkezde bulunan Anadolu Sağlık Meslek Lisemize, mesleğini ve öğrencileri seven, takım çalışmasına yatkın, özverili, iş ahlakına sahip, yaptığı işin ciddiyetinin farkında olan, sorumluluk sahibi, mesleki ve kişisel gelişimi önemseyen Hemşirelik Meslek Dersleri öğretmenleri arıyoruz. ..

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

FİRMAMIZ AFYON İLİ BOLVADİN İLÇESİNDE SIHHİ TESİSAT KALORİFER VE DOGALGAZ SEKTÖRÜNDE MONTAJ VE SATIŞ HİZMETİ VERMEKTEDİR BUNUN YANI SIRA İMALAT VE BAZI MARKALARIN ECA , FIRAT ,KARE VB ÜRÜNLERİN AFYON YETKİLİ BAYİSİ OLUP SATIŞINI YAPMAKTAYIZ FİRMAMIZ BÜNYESİNDE UZUN SÜRE ÇALIŞMAK İSTEYEN..

Afyon / Afyonkarahisar Aktürk Tekstil

Bayan İç giyim sektöründe deneyimli, yeni açılan mağazamızı yönetebilecek, diksiyonu düzgün bayan satış elemanı aranmaktadır...

Afyon / Afyonkarahisar 3İZ İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Çağrı Merkezi sektörünün Türkiye'de lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun Urfa ya da Afyon lokasyonlarından birinde görev almak üzere '' Müşteri Temsilcisi'' adayları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER : ..

Afyon / Afyonkarahisar Kahve Diyarı Afyon

Yeşilyol üzerinde bulunan kafemiz için; 18-27 yaş aralığında, Tecrübeli veya hızlı öğrenmeye ve uygulamaya yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın, İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü, Kişisel görünümüne özen gösteren, Bayan..

Afyon / Sandıklı Ak Sav İnşaat

Şantiye muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli şantiyede yatılı kalabilecek personel alınacaktır...

FIRMAMIZIN MARKET-HEDİYELİK EŞYA ve TOBACCO SHOP ŞUBELERİNDE GOREVLENDIRILMEK UZERE SATIS KONUSUNDA TECRUBELI-DIKSIYoNU DUZGUN-MUSTERI DIYALOGU VE IKNA KABILIYETI YUKSEK-CALISMA ORTAMINA VE ŞARTLARINA UYUM SAGLAYABILECEK BAY VE BAYAN SATIS ELEMANLARI ALINACAKTIR..ILGILENEN ARKADASLARIN MURACATLARINI..

Afyon / Afyonkarahisar Dikar Sigorta

Afyon merkezde bulunan sigorta acenteliğimizde çalışacak bilgisayar kullanmasını bilen güler yüzlü insan ilişkileri kuvvetli çalışma arkadaşları arıyoruz...