Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon
Afyon / Afyonkarahisar Gökalp Kimya

Gökalp Kimya büyüyen iş hacmi nedeniyle aşağıdaki özelikleri sahip takım arkadaşları aramaktadır. • B sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif araç kullanan • İletişim becerileri güçlü ve sonuç odaklı • Aktif saha ortamında çalışmaya alışkın • Hedef o..

Afyon / Sandıklı Ak Sav İnşaat

Şirketimizin Afyon/Sandıklı şantiyesinde çalışmak üzere Benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyimli Baraj ve gölet işlerinde deneyimli şantiyede yatılı kalabilecek kazı dolgu FORMEN'i aranmaktadır...

Afyon / Bolvadin Sibron Mühendislik

AFYONKARAHİSAR İLİ BOLVADİN İLÇESİNDE TAM ZAMANLI MAAŞLI OLARAK ÇALIŞABİLECEK DOĞALGAZ KAYNAK USTASI ARANMAKTADIR...

İzmir-Afyon-Manisa-Balıkesir Bölgelerinde Faaliyette olan firmamıza Beko Loder veya Ekskavatör ( Paletli ve Lastik Tekerlekli ) İş Makinelerimizi Kullanabilecek takım arkadaşları arıyoruz. İşi kendi işi severek yapabilecek - Takım çalışmalarında Uyumlu - Seyahat Engeli Olmayan..

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

FİRMAMIZ AFYON İLİ BOLVADİN İLÇESİNDE 1986 YILINDA KURULMUŞ OLUP SIHHİ TESİSAT,KALORİFER VE DOGALGAZ SEKTÖRÜNDE ÜRÜN SATIŞ VE MONTAJ HİZMETİ VERMEKTEDİR FİRMAMIZDA ÇALIŞAÇAK SIHHİ TESİSAT VE KALORİFER SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ OLAN KOMBİ VE RADYATÖR MONTAJI YAPABİLEN EHLİYETİ OLAN..

AFYON’ da bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere; 5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartını almış 35 Yaşını aşmamış, En az 172 cm boyunda, En az lise mezunu, Askerliğini yapmış, BAY GÜVENLİK GÖREVLİLERİ alınacaktır. Tel: 0 53..

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

FİRMAMIZ AFYON İLİ BOLVADİN İLÇESİNDE ISI SİSTEMLERİ İMALATI TESİSAT KALORİFER VE DOGALGAZ SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTERMEKTE FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE * DOGALGAZ SEKTÖRÜNDE DAHA ÖNCE DEYİMİ OLAN * DOGALGAZ YETKİ BELGESİ BULUNAN * İŞ TAKİBİ YAPABİLECEK * EH..

Afyon / Afyonkarahisar Fillo Logistics

Afyon Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, *Yükleme-boşaltma işlemi yapabilecek, *Esnek çalışma saatlerine..

Afyon / Tümü Asil Grup Ltd. Şti

Enerji sektöründe faaliyette bulunmaktayız. Toptan elektrik satış işlemi yapabilecek saha satış çalışma arkadaşları arıyoruz. Prim ve maaş usulu yemek,yol , SSK sosyal haklarımız verilecektir. Yarı zamanlı yada Tam zamanlı çalışma arkadaşları ile yenilikçi yüzümüzü temsil edecek pazarlama konusunda ..