Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman
Ankara / Tümü Eptisa Mühendislik

Aranan NiteliklerGenel Nitelikler Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun, Tercihen ilgili dalda Lisansüstü eğitimi olan, En az 20 yıllık genel deneyime sahip (diploma mezuniyet tarihi minimum 20 yılı..

İş TanımıFirmamız kurulduğu 2011 yılından bu yana elektrik sektöründe hidroelektrik santralleri, güneş enerji üretim tesisleri, üst ve alt yapı elektrik projelendirme, mühendislik ve süreç yönetimleri hizmetleri sunmaktadır. Ofisimiz Aşağı Öveçler/Çankaya Ankara mevkiindedir...

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıULUSLARASI VE YURT İÇİN DE YATIRIM PROJELERİ ÜRETEN İNŞAAT ŞİRKETİ. ÇAY YOLUNDA İNŞAATİ SÜREN 130.000 M2 AVM VE 40 KATLI REZIDANCE & HOME OFİCE PROJEMİZ İÇİNAranan NiteliklerİLERİ SEVİYEDE İNGİLİZCE BİLGİSİ BÜTÇE VE ZAM..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıULUSLARASI VE YURT İÇİN DE YATIRIM PROJELERİ ÜRETEN İNŞAAT ŞİRKETİ.ÇAY YOLUNDA İNŞAATİ SÜREN 130.000 M2 AVM VE 40 KATLI REZİDANCE HOME OFİCE PROJEMİZ İÇİNAranan NiteliklerİLERİ SEVİYEDE İNGİLİZCE BİLGİSİ BÜTÇE VE ZAMANLAMA..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Fabrikamız  Bakım  Onarım  bölümünde  görevlendirilmek  üzere  ELEKTRİK TEKNİSYENİ  alınacaktır.   Aranan Nitelikler  -Meslek  Lisesi  Elektrik Bölümü mezunu -Elektrik  ve elektronik   konusunda  de..

İş TanımıHamamcıoğlu Müesseseleri Ticaret T.A.Ş., 1880 yılında Istanbul’da kurulmuştur.Hamamcıoğlu Müesseseleri bir aile şirketidir. Şirket, 1946 yılına kadar tarım ve deniz ürünleri ihracatı yapmıştır ve o tarihlerde Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’da birer bü..

İş TanımıKurulduğu 1988 yılından bu yana yapısal çelik alanlarında genişleyen bir perspektifte etüt, proje ve inşaat taahhüdü hizmetlerini yüksek kalitede yerine getirmekte olan şirketimizin; Ankara merkez ofisteki Proje grubunda ve Ankara'da ..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıŞirketimiz Bünyesinde çalışacak ve yapılan projeleri 3 boyutlu modelleyecek ışıklandırmalarını ayarlayıp render alabilecek.Aranan Nitelikler İleri düzeyde 3ds Max modelleme ve vray render konusunda bilgi sahibi olmak, T..

İş TanımıKurulduğu 1988 yılından bu yana yapısal çelik alanlarında genişleyen bir perspektifte etüt, proje ve inşaat taahhüdü hizmetlerini yüksek kalitede yerine getirmekte olan şirketimizin; Ankara merkez ofisteki Proje grubunda  görevlendiri..

İş TanımıAnkara Lalahan ilçesinde bulunan Şantiyemizde görevlendirilmek üzere,Aranan Nitelikler• Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun, • Üst yapı projelerinde en az 10 yıllık tecrübeye sahip, • ..