Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman
Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıÇok katlı gök delen ve avm inşaat projesiAranan Nitelikler Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, Büyük ölçekli inşaat şirketlerininde minimum deneyimli, Malzeme & ekipman konularında bilgil..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıÇok katlı gök delen ve avm inşaat projesiAranan Nitelikler Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun,  Tercihen toplu konut ,AVM , otel  projelerinde uygulama ve proje yönetimi tecrübesi olan,  Raporlama..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıÇok katlı gök delen ve avm inşaat projesiAranan Nitelikler·  İnşaat şantiye saha alanlarında deneyime sahip, ·  Projelerin, teknik şartnamelere uygun bir şekilde yapılmasından sorumlu olacak ve taşeron imalat kontro..

Aranan NiteliklerAnkara imar kanununa hakim, İş takibi yapabilecek, Uygulama proje çizimlerinde tecrübeli teknik ressam veya mimar alınacaktır...

İş TanımıŞİRKETİMİZİN ANKARA KAZAN DA BULUNAN FABRİKASINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;   MYO veya lisans mezunu, Çelik Konstrüksiyon işlerinde çizim programları (Autocad ve Tekla) kullanabilen,..

Ankara / Tümü Bağdat Baharat

İş TanımıGIDA TEKNİKERİ ARANIYOR.Ankara Fabrikamızda Fiili Gıda üretiminde çalışmış tecrübeli Bay ve Bayan  Gıda teknikerleri alınacaktır. Telefon: 0312 267 67 00( pbx 6)  ..

İş TanımıMavi Güvenlik, 1999 yılında ülkemizin önem gerektiren iş sahalarından biri olan GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ konusunda hizmet verebilmek üzere İzmir ‘de kurulmuştur. T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ve EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nden Onaylı 7/24 kesintisiz ALARM HABER ALMA MER..

İş TanımıÇayyolu Poliklinik şubemizde görev almak üzere.Aranan Nitelikler* Sağlık meslek lisesi, meslek yüksek okulu, radyoloji ve görüntüleme bölümlerinden mezun.* Tercihen deneyimli (ultrason, mamografi, röntgen ve BMD cihazlarını kulla..

İş TanımıHAFİF ÇELİK PREFABRİK BİNA, KONTEYNER ve GENİŞ AÇIKLIKLI ÇELİK YAPI ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;Aranan Nitelikler  Meslek Liselerinin ya da Yüksek Okullarının İlgili Bölümlerinden mezun, ..

İş TanımıTürkiye Genelinde İş Sağlığı ve Güvenliği alanında  faaliyet gösteren firmamızda  görevlendirmek üzere "Yüksekte Çalışma Eğitmeni" aramaktayız.    www.donusumisg.com Aranan Nitelikler Yüksekte Çalışma ve Eğitmenli..