Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımıİngiliz Kültür Dil Okulları Batıkent Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere ; Ön büroda çalışacak bayan personel alınacaktır.  Aranan NiteliklerAranan Nitelikler *En az lise/ üniversite mezunu *Tercihen İngilizc..

İş Tanımıİngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Batıkent Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; SATIŞ PERSONELİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Yüksekokul düzeyinde eğitimini tamamlamış, · Tercihen İngilizce bilen, · İ..

İş TanımıSEKTÖRÜN LİDER KURULUŞU OLAN NESİBE AYDIN EĞİTİM KURUMLARINDA GÖREVLENDİRMEK ÜZERE,TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK DİZGİ PERSONELİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler 10 parmak yazabilen, Yetiştirilmek üzere, ..

İş TanımıPREFABRİK SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN KURULUŞLARINDAN, ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KAPSAMINDA MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞAN FİRMAMIZIN TEKNİK MÜDÜRLÜK DEPARTMANINA; MÜŞTERİ TALEPLERİNİN DEĞERLENDİRİLEREK TEKLİF VE MALİYETLERİN HAZIRLANMASI, YURT İÇİ VE YURT DIŞI ..

Ankara / Tümü TELESES GROUP

İş Tanımıİç mimari ve tasarım firmamızda görevlendirilmek üzere; dış görünümüne önem veren, presantable ve sorumluluk sahibi, bayan inşaat teknikeri arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler¶Autocad bilgisi çok iyi olan,¶İnşaat..

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere ''Mekanik ve Elektrik-Elektronik Teknisyeni'' takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Meslek Lise ve Yüksek Okullarının Elektrik-Elektronik veya Makine bölümlerinden mezun,..

Ankara / Tümü ASİL A.Ş.

İş TanımıŞirketimizin Ankara ofisinde Altyapı Metraj ve İhale hazırlama konusunda çalışacak en az 5 yıl deneyimli İnşaat Mühendisi aranmaktadır.   Aranan Nitelikler* İnşaat Mühendisi * DSİ işlerinde tecrübeli, * Görev ve..

Ankara / Tümü ZEYNEL&ÇİLLİ

İş TanımıGelişen ve büyüyen organizasyonumuzun  Sincan Organize Sanayi Sitesindeki, üretim tesisinde çalışmak üzere  aktif araç kullanabilen Gıda Teknikeri alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin Gıda Teknolojisi Bölümünden mezun. ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Bilişim sektöründe uluslararası standartlarda hizmet veren müşteri firmamızda görevlendirilmek üzere Saha Teknisyeni arıyoruz.   POS cihazlarının teknik bakım ve onarım desteğini vermek,  ..

İş Tanımı Teknoloji, bilgi, etkin maliyet ve müşteri odaklı hizmet ilkeleriyle hareket eden % 100 yerli sermayeli firmamız sunduğu çözümlerle ilgili,dünyanın en ileri gelen firmalarının çözüm ortağı olarak çalışmaktadır.  Kamu ve Özel sektörde yeni başlayacak ve halen..