Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıElginkan Holding'e bağlı EMAR SATIŞ SONRASI MÜŞTERİ HİZMETLERİ SANAYİ VE TİC. A.Ş.'nin ANKARA bölgesinde görevlendirilmek üzere Servis Mühendisi alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin 'Makine Mühendisliği' bölümlerinden mezun, ..

İş TanımıMETEOROLOJİ- PROJE MÜHENDİSİ  Firmamızın, Sulama, içme suyu ve enerji projelerinde; Havza ve/veya alt havza masterplan hidroloji projelendirme çalışmalarında görev almak amacıyla Meteoroloji Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.  ..

İş TanımıKıdemli Proje Mühendisi: Toprak ve Su Kaynaklarının Geliştirilmesi, baraj, gölet ve regülatör gibi su yapıları ile sulama ve drenaj tesisleri, hidroelektrik santraller, içme ve kullanma suyu tesisleri ve taşkın koruma tesislerinin planlaması ..

İş TanımıFirmamızın Ankara’da yapımını üstlendiği Next Level Çayyolu lüx konut projesinde görevlendirilmek üzere;   Saha uygulamaları ve proje yönetiminde gerekli tecrübeye sahip, Elektrik projelerinin idari ve teknik faaliyetler..

İş TanımıŞirketimizin Ankara şantiyesinde görevlendirilmek üzere ' İNŞAAT TEKNİKERİ ' arıyoruz.  Aranan Nitelikler- İnşaat Teknikeri - Tercihen Alüminyum sektöründe tecrübeli - Şantiye tecrübesi olan..

İş TanımıSeramik İzolatör Üretimi yapan Ankara'daki Fabrikamız için üretim hattında görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen özelliklere sahip deneyimli mühendisler alınacaktır. Aranan Nitelikler Üniversitelerin; Makine- Elektrik- İmalat..

İş TanımıTahıl Depolama Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Firmamız için      Ar-Ge birimi bünyesinde otomasyon sistemleri yapmak, Yeni ürün araştırması yapmak, PLC kontrollü yazılım yapabilmek, Tasarımı yapılan ürün ile ilgil..

İş TanımıTahıl Depolama Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Firmamız için      Ar-Ge birimi bünyesinde tasarım ve modellemeler yapmak, Yeni ürün araştırması yapmak, Ürün ağaçları oluşturmak, Tasarımı yapılan ürün ile ilgili kat..

Ankara / Tümü TELESES GROUP

İş Tanımıİç mimari ve tasarım firmamızda görevlendirilmek üzere; dış görünümüne önem veren, presantable ve sorumluluk sahibi, bayan inşaat teknikeri arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler¶Autocad bilgisi çok iyi olan,¶İnşaat..

İş TanımıCUMHURİYET LEZZET DÜNYASI MERKEZ BATIKENT ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *35-45 yaş arası,bay, *tercihen meslek lisesi elektrik-elektronik bölüm mezunu, *emsal bir firmada en az 5 yıl görev yapmış, *ısıtma,soğutma,bant makinaları,je..