Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıLaboratuvarımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İş Hijyeni Ölçüm Test ve Analizi konularında yetkilendirilmiş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından TS EN ISO / IEC 17025 standardı kapsamında uluslararası akreditasyon belgesine sahip bir ku..

İş TanımıAnkara Keçiören'deSuperonline İç Anadolu Bölge Çözüm Merkezi HomeNET bünyesinde, satışı gerçekleşmiş ADSL internetinin, ofis ekibinin yönlendirmesi ile kurulumu gerçekleştirilecek.Aylık hedef odaklı, ofis ve satış birimi ile koordineli çalışarak belirli bir zam..

İş TanımıNORMA Mühendislik Proje Ltd. Şti.,  Ankara'da yerleşik bir PROJE ve MÜHENDİSLİK firması olarak sanayi tesislerininin çelik konstrüksiyon ve betonarme yapılarının statik hesap ve projelerinin hazırlanması gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Aranan ..

İş Tanımı Betonarme yapıların (AVM, Stadyum, Hastane ve Yüksek Katlı Bina Türü Yapıların) KALIP PLANLARININ ve DONATI DETAY çizimlerinin yapılması Kazı plan ve kesitlerini hazırlamak. Aranan Nitelikler BETONARME BİN..

İş TanımıGüven Hastanesi , deneyimli ve uzman kadrosu ile ileri teknolojiyi kullanarak, en yüksek kalitede sağlık hizmetini; insan hayatına değer katmak ve beklentileri aşabilmek için, sürekli eğitim, değişim ve gelişim programları vererek, hasta ve çalışan güvenliğini temel ..

İş Tanımı  ADSL modem kurulumunu yapacak ve teknik destek sağlayacak, Her yaptığı işte müşteri memnuniyetini hedefleyecek, kurum kimlik ve kültürünü temsil edebilecek, Zaman ve kalite hedeflerine uygun şekilde çalışacak,  ..

Ankara / Tümü TEKNOMAK LTD ŞTİ

İş TanımıProjelerde Su Yalıtımı konusunda faaliyet gösteren firmamıza;Aranan Nitelikler Autocad kullanmasını bilen, Metraj konusuna vakıf, Hakediş yapabilen, Tercihen su yalıtımı konusunda tecrübeli, ..

İş TanımıAnkara Merkez Ofisimizde görevlendirmek üzere, Üniversitelerin makine mühendisliği bölümünden mezun, Makine ikmal / bakım onarım faaliyetlerini bilen, 2-3 yıl deneyimi olan, İyi derecede ingilizce bilen,  Erkek adaylar için askerlik hü..

İş TanımıŞirketimizin Ankara Merkez Ofisinde, Teknik ve İhale Mühendisi  olarak görev almak üzere,   Yatırım projelerinin fizibilite çalışmalarına yönelik maliyet hesapları; metraj, keşif yönetimi ve kontrolü, birim fiyat analizleri, veri tabanı oluşturulması, ihale h..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıEğitim Fakültelerinin Kimya Öğretmenliği bölümlerinden mezun,Pedagojik formasyona sahip,Alanında yeterli bilgi birikimine sahip ,mesleği ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilen,Çağdaş eğitim yöntem ve teknolojilerini kullanabilen,İletişim g..