Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu
Bolu / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİşe alınacak adaylarımız 6 aylık 'Yönetici Yetiştirme Programı' katılımı sonrasında farklı illerdeki mağazalarımızda Yönetici olarak görevlendirilecektir.Aranan Nitelikler Üniversiteden yeni mezun olmuş, Perakendenin di..

İş Tanımıurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekle..

Bolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında,  satışla ilgili sözleşmelerin takibini gerçekleştirerek, satışı yapılan ürün ve hizmetlerin aktivasyon ve kurulumlarının eksiksiz olarak ..

Bolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekleştirecek..

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında,  satışla ilgili sözleşmelerin takibini gerçekleştirerek, satışı yapılan ürün ve hizmetlerin aktivasyon ve kurulumlarının eksiksi..

İş Tanımı Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haftaiçi ve Haf..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş Tanımı                                                                              EĞİTİM HEMŞİRESİInnovex; ilaç sanayi, biyoteknoloji ve tıbbi cihaz alanında faaliyet gösteren firmalara yenilikçi satış çözümleri, yüksek kalitede satış takımları sağ..

Bolu / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıCOLDWELL BANKER DOĞA İLE YENİ BİR HAYATA ADIM ATIN!   Coldwell Banker 108 yıldır dünya da Gayrimenkul Liderliğini aralıksız sürdüren sektörün en önemli markasıdır.  Siz de  kendi işinizi kurmak, bunu da yüksek kazanç sağlayan bir sektörde sıfır serm..