Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu
Bolu / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın İÇ ANADOLU bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

Bolu / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Bolu 14 Burda  AlışVeriş Merkezin de  olan mağazamızda çalışacak "Mağaza Müdür Yardımcısı" çalışma arkadaşları aramaktadır.   ..

Bolu / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

Bolu / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak; Bolu 14 Burda Alışveriş Merkezinde yer alan mağazamız'da çalışacak "Kasiyer" çalışma arkadaşları aramaktadır. ? Müşteri Memnuniyetini Sağlam..

Bolu / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımıokulun genel temizliği ve mutfak hizmeti yapmak üzere Aranan NiteliklerGüler yüzlü esnek çalışma saatlerine uyabilecek pratik tertipli ve düzenli bayan temizlik elemanı arıyoruz...

Bolu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıBolu Özel Ugur Temel Lisesi bünyesinde, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında görevlendirmek üzere Tarih Öğrertmeni aramaktayız.Aranan Nitelikler Analitik düşünebilen ve problem çözme yeteneğine sahip. Eğ..

Bolu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıREHBER ÖĞRETMENAranan NiteliklerFORMASYONU OLAN REHBER ÖĞRETMEN..

Bolu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıCOĞRAFYA ÖĞRETMENİ..

Bolu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKİMYA ÖĞRETMENİ..

İş TanımıMNG Kargo’nun Bolu, Düzce, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Rize illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma..